reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie było mnie bo zepsuł mi się telefon i ogólnie przygotowuje się do ślubu. Miło mi ,że się martwiłyście i przepraszam za tak nagłe zniknięcie. Denerwuje się przed ślubem i czekam az skonczą się wydatki z nim związane bo niby skromnie dla siebie , a końca nie widać. Czasem mam ochotę iść i z miejsca w dresie wziąć ślub. Wczoraj miałam wyniki na krzywą cukrową jest ok , ale tak jak pisze coraz częściej działają mi na nerwy inni ludzie i ich pieprzenie ...To za duzy brzuch to za maly to to to tamto. Nakupowałam od cholery super ubranek , ale na razie nie mam jak ich wstawic

reklama
Mamusie, ale wy szybko wymieniacie info, nie wyraniam z czytaniem i szkoda mi, że wątki tracę. Cóż, co robić? :)

Sancia haaaalo!! Jesteś gdzieś?
Ps. Idę na wyprawkowy wrzucić zakupy ;)
spoko. ja tez czasami nie wyrabiam ale na szczescie to nie konkurs na wiedze o forum na wyrywki:))) poza tym.. podobno ciaza obniza nieco intelekt i mozliwosci skupienia sie?:)
Cześć kochane. Dawno mnie tu nie było. Telefon mi zdechł no i czas myslec o slubie. Czy ktorejs z Was puchna nogi ?:p
dobrze ze jestes bo juz myslalam ze cie jakies foszki i humorki ciazowe dopadly. sorry za ta mysl!
O rozmiar na pewno. Kupiłam śliczne balerinki na początku ciąży były ciut luźne dokupilam wkładki i w sam raz w tej chwili bez wkładek ledwo nogę mieszcze :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
jak to dobrze ze mnie to omija (podobnie jak mdlosci, kreska na brzuchu itp) bo i bez tego nosze rozmiar 41!!! chyba bym musiala kajak kupic? pewnie pod koniec mi napuchna ale mam sniegowce typu moon boot to spoko sie wcisne:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

sorry ,że tu ,ale nie kumam tego forum na komputerze hehe :). Jak się podoba ?:D

Załączniki

• Moje zdjęcie 1.png
    Moje zdjęcie 1.png
    263,7 KB · Wyświetleń: 89
moj 6 letni synek ma taka samą no i znalazłam taką dla mojego bobo :).lenam77 spokojnie nie nie mnie nie dopada nic takiego jak fochy :p. Brakowało mi Was więc postanowiłam skorzystać z okazji ,że komputer stoi samotny i wejść na forum. Niestety nie nadrobię tyle stron.

Czy wy zdajecie sobie sprawę ,że nam do grudnia to jak z bicza trzaśnie i my zaraz będziemy miały obok swoje smrody małe ! Nie mogę się doczekać . Mój synuś fika mi kozły i wybudza w nocy ze snu ;p.

moj 6 letni synek ma taka samą no i znalazłam taką dla mojego bobo :).lenam77 spokojnie nie nie mnie nie dopada nic takiego jak fochy :p. Brakowało mi Was więc postanowiłam skorzystać z okazji ,że komputer stoi samotny i wejść na forum. Niestety nie nadrobię tyle stron.

Czy wy zdajecie sobie sprawę ,że nam do grudnia to jak z bicza trzaśnie i my zaraz będziemy miały obok swoje smrody małe ! Nie mogę się doczekać . Mój synuś fika mi kozły i wybudza w nocy ze snu ;p.
Zuzka od rana szaleje z małymi przerwami. Też już bym chciała ją przytulić w końcu :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie było mnie bo zepsuł mi się telefon i ogólnie przygotowuje się do ślubu. Miło mi ,że się martwiłyście i przepraszam za tak nagłe zniknięcie. Denerwuje się przed ślubem i czekam az skonczą się wydatki z nim związane bo niby skromnie dla siebie , a końca nie widać. Czasem mam ochotę iść i z miejsca w dresie wziąć ślub. Wczoraj miałam wyniki na krzywą cukrową jest ok , ale tak jak pisze coraz częściej działają mi na nerwy inni ludzie i ich pieprzenie ...To za duzy brzuch to za maly to to to tamto. Nakupowałam od cholery super ubranek , ale na razie nie mam jak ich wstawic
No kochana już się nie martwię :)
Rozumiem że stres jest i masz dużo na głowie. Zobaczysz ten dzień będzie naprawdę piękny!!!
Mi nogi tak bardzo nie puchną, może jak są upaly.

Do góry