elifit
Moderatorka
no kocyk no rożek no śpiworek. Można kupić kocyk np minky lekko usztywniany ociepliną, taki zimowy.no to co zamiast kolderki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kocyk no rożek no śpiworek. Można kupić kocyk np minky lekko usztywniany ociepliną, taki zimowy.no to co zamiast kolderki?
jak dziecko ulewa to przydaje się. Ale ja nie kupowałam klinu tylko podkładałam segregator pod materac, efekt ten samA co sądzicie o tych klinach całych pod główkę? Tak czy nie? I od kiedy?
Spróbuj przed snem zjeść kanapkę, np. kromka chleba z szynką, a przed kanapką malutki ogórek, cukier wolniej się wchłania. Może będzie mniejszy skok. Pamiętaj o piciu wody. Poradzisz sobie. Będzie dobrze. Glowa do góry.Witajcie, ja nie pojechałam na glukozę, bo cukier naczczo z glukometru wyszedł mi 115. Tragedia!!!!
Pojadę jutro lub za tydzień, muszę mieć dobry wynik chociaż naczczo. Dla mnie to tragedia rodzić tak daleko, bez żadnej pomocy . Ryczeć mi się chce, bo nigdzie w miastach ościennych nie przyjmą mnie na poród, znów mnie wyrzuca do Szczecina, a tam jest rzeźnia nie porodowka
jak dziecko ulewa to przydaje się. Ale ja nie kupowałam klinu tylko podkładałam segregator pod materac, efekt ten sam
O! I jeszcze jak już jesteśmy w temacie spania, to ostatnio mi koleżanka zaproponowała pozyczenie jakichś pianek do spania, żeby dzieciątko leżało cały czas na boku. Ponoć inaczej może się zachłysnąć mlekiem w czasie nieuwagi rodziców... czy rzeczywiście warto się w coś takiego zaopatrzyć? Jak było u Was, doświadczone mamusie?
Właśnie skończyłam pranie. Pralka Frania na Mazurach rządzi tylko teraz w boku mnie kuje :/
Zapraszam na mazury, jeśli któraś chętna. W weekend będzie wesoło. Będą moje 3 siostry z mezami i dziećmi i mąż z 5l butla- beczka piwa Zobacz załącznik 766991
Tylko ja niestety nie spróbuję.
Co do spania to moje dzieci były na początku w rozkach. Później z rozka powstała kordelka. Moje dzieci należą do tych co non stop marzna. Ale uważam że każde dziecko jest indywidualne.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom