reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
96157519-kocyk-minky-sowy-turkus
np taki Link do: Kocyk minky "SOWY" turkus

O! I jeszcze jak już jesteśmy w temacie spania, to ostatnio mi koleżanka zaproponowała pozyczenie jakichś pianek do spania, żeby dzieciątko leżało cały czas na boku. Ponoć inaczej może się zachłysnąć mlekiem w czasie nieuwagi rodziców... czy rzeczywiście warto się w coś takiego zaopatrzyć? Jak było u Was, doświadczone mamusie? ;)

Witajcie, ja nie pojechałam na glukozę, bo cukier naczczo z glukometru wyszedł mi 115. Tragedia!!!! :(
Pojadę jutro lub za tydzień, muszę mieć dobry wynik chociaż naczczo. Dla mnie to tragedia rodzić tak daleko, bez żadnej pomocy . Ryczeć mi się chce, bo nigdzie w miastach ościennych nie przyjmą mnie na poród, znów mnie wyrzuca do Szczecina, a tam jest rzeźnia nie porodowka
Spróbuj przed snem zjeść kanapkę, np. kromka chleba z szynką, a przed kanapką malutki ogórek, cukier wolniej się wchłania. Może będzie mniejszy skok. Pamiętaj o piciu wody. Poradzisz sobie. Będzie dobrze. Glowa do góry.
Nie odwlekaj wizyty, to ważne dla malucha i dla Ciebie. Lepiej wiedzieć i reagować.

Właśnie skończyłam pranie. Pralka Frania na Mazurach rządzi :) tylko teraz w boku mnie kuje :/

Zapraszam na mazury, jeśli któraś chętna. W weekend będzie wesoło. Będą moje 3 siostry z mezami i dziećmi i mąż z 5l butla- beczka piwa :)
1470826917694.jpg

Tylko ja niestety nie spróbuję.

Co do spania to moje dzieci były na początku w rozkach. Później z rozka powstała kordelka. Moje dzieci należą do tych co non stop marzna. Ale uważam że każde dziecko jest indywidualne.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470826917694.jpg
    1470826917694.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 195
O! I jeszcze jak już jesteśmy w temacie spania, to ostatnio mi koleżanka zaproponowała pozyczenie jakichś pianek do spania, żeby dzieciątko leżało cały czas na boku. Ponoć inaczej może się zachłysnąć mlekiem w czasie nieuwagi rodziców... czy rzeczywiście warto się w coś takiego zaopatrzyć? Jak było u Was, doświadczone mamusie? ;)

Te sama funkcje spełnia ten segregator pod materacykiem [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie skończyłam pranie. Pralka Frania na Mazurach rządzi :) tylko teraz w boku mnie kuje :/

Zapraszam na mazury, jeśli któraś chętna. W weekend będzie wesoło. Będą moje 3 siostry z mezami i dziećmi i mąż z 5l butla- beczka piwa :)Zobacz załącznik 766991
Tylko ja niestety nie spróbuję.

Co do spania to moje dzieci były na początku w rozkach. Później z rozka powstała kordelka. Moje dzieci należą do tych co non stop marzna. Ale uważam że każde dziecko jest indywidualne.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Uuu niezła zabawa sie szykuje [emoji4] zazdroszczę zwłaszcza tych Mazur [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry