reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
To ja mam identycznie. Chyba dla świętego spokoju zadzwonię do ginekologa.
Dzięki, uspokoiłyście mnie trochę [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro mam wizyte tez popytam. Ale wydaje mi sie ze taka natura mojej ciazy.To ja mam identycznie. Chyba dla świętego spokoju zadzwonię do ginekologa.
Dzięki, uspokoiłyście mnie trochę [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam cisnienie ok, ale znow mi wrocily bole piersi, mam ochote beczec, bo boli jak nigdy, jakby mi ktos jeza wlozyl, no masakra
LisiaMama
tez mam cisnienie ok, ale znow mi wrocily bole piersi, mam ochote beczec, bo boli jak nigdy, jakby mi ktos jeza wlozyl, no masakra
Tez to mam i do tego siara zaczęła juz wypływać, wiec zaopatrzyłam sie we wkładki laktacyjne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
A ja już nie mogę z tym kręgosłupem. Już było lepiej, ale kiedy się człowiek opiekuje maluchem, to co chwilę trzeba dźwigać. No i co tylko jest lepiej, to tak dźwignę małego, że mi się odnawia. Do tego głowa mnie boli i już mam wszystkiego dość. Byle tylko już był wieczór i iść spać.
A ja już nie mogę z tym kręgosłupem. Już było lepiej, ale kiedy się człowiek opiekuje maluchem, to co chwilę trzeba dźwigać. No i co tylko jest lepiej, to tak dźwignę małego, że mi się odnawia. Do tego głowa mnie boli i już mam wszystkiego dość. Byle tylko już był wieczór i iść spać.
mi na kręgosłup bardzo pomogła poduszka dla ciężarnych do spania/siedzenia i ćwiczenia (z YT) na kręgosłup.
Jadwiga orłowska
Ja czasem czuje nacisk na przepone, mysle ze wtedy sie prostuje i to dlatego.
Na 3 Pietro tez mi ciezko wejsc i kregoslup tez boli, tym bardziej ze duzo leze na plecach, bo wtedy mam najmniej skurczy. Ale jest na to sposób, trzeba zajac pozycje na czworaka i balansowac do przodu i do tylu. Normalnie ma to pomoc rozluznic miesnie. Dawniej zawsze mi pomagalo.
Na 3 Pietro tez mi ciezko wejsc i kregoslup tez boli, tym bardziej ze duzo leze na plecach, bo wtedy mam najmniej skurczy. Ale jest na to sposób, trzeba zajac pozycje na czworaka i balansowac do przodu i do tylu. Normalnie ma to pomoc rozluznic miesnie. Dawniej zawsze mi pomagalo.
reklama
LisiaMama
Ja czasem czuje nacisk na przepone, mysle ze wtedy sie prostuje i to dlatego.
Uważaj z tym leżeniem na plecach, bo wtedy macica uciska główna tętnice i dziecko ma duzo mniej tlenu, a do tego bardzo łatwo stracić przez to przytomność
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom