reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

bratowa mi mialczy, ze bedzie musiala przyjezdzac to jak bedzie wozic corke do szkoly a ma jeszcze ta malutka i co ona z nis zrobi? ja mowie jak to co? mala w fotelik a Ty obserwuj pania Iwoke i jesli czegs nie wie to ja poczucz lub wytlumacz, Ty bedziesz codziennie w tej miejscowosci a ja musze dojechac ponad 20 km w jedna strone a za paliwo nikt mi nie zwroci

Lux masz teraz ważniejszy projekt na głowie, a dokładniej w brzuszku, wiec nie ma co stawiać pracy na piedestale. Jak dziewczyna sie pomyli w czymkolwiek to nie spowoduje to dla firmy nie wiadomo jakich strat czy konsekwencji, it czynnik ludzki. Za to jeżeli cos sie stanie Tobie to nigdy w życiu sobie tego nie darujesz i będziesz płuc sobie w brodę, ze trzeba było odpuścić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja autem jezdze, ale meczy mnie juz to, bo te 20 km to duzo jak sie ma spuchniete nogi i nie mozna w jednej pozycji wysiedziec

Wiem co masz na mysli, bo ja mam 25km przez jedno z najwiekszych miast w Polsce wiec ciagle w korkach i z noga na sprzęgle... Czysta masakra, do tego mam dość często zawroty głowy, a przy jeździe samochodem nie jest to najbardziej korzystna sytuacja...

Oj tak popieram dziewczyny. W pierwszej ciąży pracowałam do 8 mc. W drugiej do 5 mc, a jak poszłam na roczny macierzyński to już nikt tego potem nie pamiętał mimo tego że dawałam z siebie wszystko. Nie warto się poświęcać.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Lux masz teraz ważniejszy projekt na głowie, a dokładniej w brzuszku, wiec nie ma co stawiać pracy na piedestale. Jak dziewczyna sie pomyli w czymkolwiek to nie spowoduje to dla firmy nie wiadomo jakich strat czy konsekwencji, it czynnik ludzki. Za to jeżeli cos sie stanie Tobie to nigdy w życiu sobie tego nie darujesz i będziesz płuc sobie w brodę, ze trzeba było odpuścić.

no dokladnie, ja weszlam w ten swiat rok temu, branza meska, kosiarki, pily i inne sprzety i musialam sie nauczyc jaka czesc do czego itp, nikt nademna nie stal :) jak czegos nie wiedzialam to dzwonilam do brata lub na neta wchodzilam, ona pracowala w jeansie i to jest lekka praca a tu bedzie musiala sie nauczyc robic na raty, dobierac czesci, lancuchy, opanowac program do zamowien, do robienia oyginalnych cennikow itp, troche tego jest, faktury i paragony ma nauczone, by jak byla raz to jej tlumaczylam, ale czy ona tego nie zapomni

Wiem co masz na mysli, bo ja mam 25km przez jedno z najwiekszych miast w Polsce wiec ciagle w korkach i z noga na sprzęgle... Czysta masakra, do tego mam dość często zawroty głowy, a przy jeździe samochodem nie jest to najbardziej korzystna sytuacja...

no ja czesyo jak wracalam z pracy to mega slaba bylam i myslalam,ze nie dojade do domu

no dokladnie, ja weszlam w ten swiat rok temu, branza meska, kosiarki, pily i inne sprzety i musialam sie nauczyc jaka czesc do czego itp, nikt nademna nie stal :) jak czegos nie wiedzialam to dzwonilam do brata lub na neta wchodzilam, ona pracowala w jeansie i to jest lekka praca a tu bedzie musiala sie nauczyc robic na raty, dobierac czesci, lancuchy, opanowac program do zamowien, do robienia oyginalnych cennikow itp, troche tego jest, faktury i paragony ma nauczone, by jak byla raz to jej tlumaczylam, ale czy ona tego nie zapomni

Zostaw jej numer telefonu i w bardzo awaryjnych sytuacjach moze zadzwonić. Ja tak zrobiłam u siebie jak przyszła osoba na moje zastępstwo to sie po prostu minęliśmy. Poręczył mnie chłopak potem troche telefonami, ale przynajmniej nie musiałam specjalnie jeździć do firmy.

Zostaw jej numer telefonu i w bardzo awaryjnych sytuacjach moze zadzwonić. Ja tak zrobiłam u siebie jak przyszła osoba na moje zastępstwo to sie po prostu minęliśmy. Poręczył mnie chłopak potem troche telefonami, ale przynajmniej nie musiałam specjalnie jeździć do firmy.

no ona wie, ze bedzie mogla zadzwonic, ja tez jak czego nie wiedzialam to hop i do brata i mi wytumaczyl

reklama
Do góry