reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie pomalowane na niebiesko i do tego białe mebelki [emoji4][emoji7]
1470652867-wjvzql.jpeg
1470652884-fmoao4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny pokoik, ja mam delikatną szarość i białe mebelki tylko czekam aż dowiemy się o płci dziecka żeby później już dodatki dokupić i rozchmurzyć pokoik pastelowymi drobnostkami :)

reklama
Ty ostatnio wizyte mialas. Chwal sie co u was?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie byłam tak zawiedziona tą wizytą, że szok ryczeć mi się chciało mój lekarz żył chyba już urlopem....Więc jak zawsze na początku zmierzył ciśnienie, ważenia, badanie szyjki no i ten najważniejszy moment kiedy oglądamy dzidzie tego dnia nie zostało mi maleństwo pokazane a to było tak że zawsze na końcu mi pokazuje a on puścił mi serduszko no ok co wieczór słuchamy z mężem serduszka przez detektor .. noo i czekam na te usg a on szybko zobaczył a ja czekam aż mi monitor odwróci a on szybko wszystko wyłączył dał mi ręczniczek a ja zamurowana nic do mnie nie docierało więc tylko chciałam odpękać tą wizytę i jechać szybko do domu, nawet nie wiem czemu się nie odezwałam aż tak mnie zamurowało noo i jak wróciłam do domu od razu rejestrowałam się do innego lekarza na te 4D USG kurde do tej pory byłam mega zadowolona z mojego lekarza bo jednak pomógł mi zajść w ciąże i wykrył tą prolaktynę i tego gruczolaka przysadki ale tym razem mnie rozczarował .. teraz mam w środę wizytę na 12.10 w końcu z mężem pierwsza wizyta :) mam nadzieje że dowiemy się synek czy córcia :)

no właśnie byłam tak zawiedziona tą wizytą, że szok ryczeć mi się chciało mój lekarz żył chyba już urlopem....Więc jak zawsze na początku zmierzył ciśnienie, ważenia, badanie szyjki no i ten najważniejszy moment kiedy oglądamy dzidzie tego dnia nie zostało mi maleństwo pokazane a to było tak że zawsze na końcu mi pokazuje a on puścił mi serduszko no ok co wieczór słuchamy z mężem serduszka przez detektor .. noo i czekam na te usg a on szybko zobaczył a ja czekam aż mi monitor odwróci a on szybko wszystko wyłączył dał mi ręczniczek a ja zamurowana nic do mnie nie docierało więc tylko chciałam odpękać tą wizytę i jechać szybko do domu, nawet nie wiem czemu się nie odezwałam aż tak mnie zamurowało noo i jak wróciłam do domu od razu rejestrowałam się do innego lekarza na te 4D USG kurde do tej pory byłam mega zadowolona z mojego lekarza bo jednak pomógł mi zajść w ciąże i wykrył tą prolaktynę i tego gruczolaka przysadki ale tym razem mnie rozczarował .. teraz mam w środę wizytę na 12.10 w końcu z mężem pierwsza wizyta :) mam nadzieje że dowiemy się synek czy córcia :)
O no to mamy razem w srode wizyte. I tez licze ze dowiem sie kto siedzi w srodku.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny pokoik, ja mam delikatną szarość i białe mebelki tylko czekam aż dowiemy się o płci dziecka żeby później już dodatki dokupić i rozchmurzyć pokoik pastelowymi drobnostkami :)

Tez myslalam o szarym, ale niebieski miałam juz wcześniej i ostatecznie stwierdziłam, ze nie bede przemalowywac [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

czesc
spie na stojaco, wczoraj do pozna pisalam z bratowa jak to bedzie w sklepie jak pojde na l4 i czy nowa pani se poradzi :oo: nie wiem jak to bedzie, niby mam pierwszego wrzesnia wolne, ale i tak rano bede musiala podjechac pokazac jej jak sie robi raport miesieczny za sierpien i pojade do domu, ona bedzie musiala sie nauczyc i tyle

czesc
spie na stojaco, wczoraj do pozna pisalam z bratowa jak to bedzie w sklepie jak pojde na l4 i czy nowa pani se poradzi :oo: nie wiem jak to bedzie, niby mam pierwszego wrzesnia wolne, ale i tak rano bede musiala podjechac pokazac jej jak sie robi raport miesieczny za sierpien i pojade do domu, ona bedzie musiala sie nauczyc i tyle
Dobra rada - nie jest to Twoja firma i odpuść sobie troszkę. Bo z tego co piszesz to oni Cię jakoś mega nie doceniają że z brzuchem dalej tam jest i tyrasz nawet soboty! Mówię to z własnego doświadczenia. Będąc z córką w ciąży pracowałam do 9 mca - praca biurowa ale i szkolenia na ok 100os raz w tyg. Między czasie rzygalam jak kot ale głupio było mi wziąć l4 bo pracowałam u rodziny. Przeciąganie mnie z l4 az do 9mca bo że ta nowa dziewczyna sobie nie poradzi... Jak już definitywnie w ostatnim mcu powiedziałam że koniec idę na wolne to była obraza, do samego porodu dzwonili do mnie codziennie jak się coś robi (nie słuchali mnie jak tlumaczylam), zarzucali że coś źle było zrobione albo nie zrobione... masakra 1 słowem i do dziś pluje sobie w brodę że na jaką cholere męczyłam sie tak 9mcy jak mogłam iść polezec w domu. Co się później okazało za ten 1 mc na l4 miałam większą wypłatę niż normalnie bo średnia z premii mi wyszła dobra :)

Także Lux wrzuć na luzzz !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

czesc
Kochana, po to macie teraz cały sierpień szkolenia, żeby nowa Pani nauczyła się wszystkiego. Jeżeli będzie miała jakieś problemy to już raczej Twoja bratowa powinna przejąć pałeczkę we wrześniu.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
hej

Lux- uwierz,że nikt Ci nie podziękuje za Twoje poświęcenie, idź ewentualnie tego 1 września pokazać raport i tyle. Myśl o sobie i o dziecku.

co do wagi to u mnie moja w domu wskazuje zazwyczaj 1kg więcej niż u gina. dziś się zważyłam, więc odejmując ten kg mam 3kg na plusie od początku ciąży, u mnie wszystko idzie w brzuch. Już się w T-shirty powoli przestaję mieścic.

Do góry