reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
62 kg ? O jej, malusio. Ile masz wzrostu? Ja już prawie 70kg!
165 cm. Przed ciaza 56 kg wazylam, dlugo nie przybieralam nic na wadze w ciazy przez mdlosci i wymioty, a teraz jak waga ruszyla to zatrzymac sie nie chce [emoji23]
Ale ja mam tylko brzuch, troche cyckow, i ciut wieksza pupe [emoji23] z tylu nie widac zebym w ciazy byla.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

165 cm. Przed ciaza 56 kg wazylam, dlugo nie przybieralam nic na wadze w ciazy przez mdlosci i wymioty, a teraz jak waga ruszyla to zatrzymac sie nie chce [emoji23]
Ale ja mam tylko brzuch, troche cyckow, i ciut wieksza pupe [emoji23] z tylu nie widac zebym w ciazy byla.

Ja mam chyba jakieś 7kg na plusie :) zaczynałam od 62 przy 170cm. Piersi wielkie, tyłek też rośnie. Brzuchu piłka bo zawsze miałam jakoś 62 w pasie, rośnie dooo przodu :)

Ja schudłam 6kg na początku , z 74kg do 68kg. Teraz waga pokazuje 70kg, więc tyje powoli.
Jeszcze zdążymy przytyć z pewnością :D

reklama
No ja juz 62 waze, srednio na 3 tygodnie przybieram 2 kg wiec ciut za duzo, ale moze sie to przystopuje [emoji6]

Mi tez jest ciezko wstawac itd. Nie moge usiedziec w miejscu tylko ciagle zmieniam pozycje bo ciagle mnie cos boli.. a to ledwo polowa minęła hehe

No kurcze oby juz Ci sie udalo poznac plec [emoji6]

Ja rano wstaje z popuchnietymi dloniami. Mysle ze te nerki mi sie odzywaja..

No ja tez zaczelam szybciej przytulac kg. Ale to dlatego ze apetyt mi wrocil.
57kg start! Ostatnio u ginekologa wazylam 60,8 kg. A Dzis na Wadze pokazywac mi 62kg [emoji44]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry