21 leci
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
21 leci
Ehhh to u mnie 23 i +4 kg a zaczynałam od 53 na szczęście większość idzie w brzuszek [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
165 cm. Przed ciaza 56 kg wazylam, dlugo nie przybieralam nic na wadze w ciazy przez mdlosci i wymioty, a teraz jak waga ruszyla to zatrzymac sie nie chce [emoji23]62 kg ? O jej, malusio. Ile masz wzrostu? Ja już prawie 70kg!
Ale ja mam tylko brzuch, troche cyckow, i ciut wieksza pupe [emoji23] z tylu nie widac zebym w ciazy byla.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam chyba jakieś 7kg na plusie zaczynałam od 62 przy 170cm. Piersi wielkie, tyłek też rośnie. Brzuchu piłka bo zawsze miałam jakoś 62 w pasie, rośnie dooo przodu165 cm. Przed ciaza 56 kg wazylam, dlugo nie przybieralam nic na wadze w ciazy przez mdlosci i wymioty, a teraz jak waga ruszyla to zatrzymac sie nie chce [emoji23]
Ale ja mam tylko brzuch, troche cyckow, i ciut wieksza pupe [emoji23] z tylu nie widac zebym w ciazy byla.
ja z tych grubszych wiec moze i dobry mam przyrost, nie wiemEhhh to u mnie 23 i +4 kg a zaczynałam od 53 na szczęście większość idzie w brzuszek [emoji6]
LisiaMama
Lekarz na pewno by cos powiedział, jeżeli przyrost odbiegałoby od normy
lekarka mowi, ze jest ok na szczescieLekarz na pewno by cos powiedział, jeżeli przyrost odbiegałoby od normy
LisiaMama
A to najważniejsze [emoji4] wagę zawsze sie potem jakoś zgubi, oby z dzieciolkiem było wszystko dobrze [emoji846]
reklama
No ja tez zaczelam szybciej przytulac kg. Ale to dlatego ze apetyt mi wrocil.No ja juz 62 waze, srednio na 3 tygodnie przybieram 2 kg wiec ciut za duzo, ale moze sie to przystopuje [emoji6]
Mi tez jest ciezko wstawac itd. Nie moge usiedziec w miejscu tylko ciagle zmieniam pozycje bo ciagle mnie cos boli.. a to ledwo polowa minęła hehe
No kurcze oby juz Ci sie udalo poznac plec [emoji6]
Ja rano wstaje z popuchnietymi dloniami. Mysle ze te nerki mi sie odzywaja..
57kg start! Ostatnio u ginekologa wazylam 60,8 kg. A Dzis na Wadze pokazywac mi 62kg [emoji44]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom