reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

He he jestem podjarana, i się nie mogę doczekać meblowania, dekorowania a coo najlepsze szykowania pokoiku.. Mebelki już czekają na skręcanie ale to na spokojnie koniec września początek października przyszykujemy, żeby się nie kurzyło :)
no my malowac bedziemy wrzesien, pazdziernik, potem kupno wozka i lozeczka i bedziemy czekac na malego ;)

reklama
U mnie pomalowane na niebiesko i do tego białe mebelki [emoji4][emoji7]
1470652867-wjvzql.jpeg
1470652884-fmoao4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Wróciłam do domu wreszcie.

Maly dal czadu u okulisty. Oczywiscie nie zmierzylismy wady bo choc polozyl glowe na tym urządzeniu to nie patrzyl za obrazkiem wiec wielka d... Na poczekalni rzucal wszystkim poczawszy od zabawek a skonczywszy na butach :D co ja sie wstydu najadlam dzis to masakra. Jeszcze tak wszyscy ma mnie dziwnie patrzyli jakby marudnego dziecka nie widzieli. Ciekawe jak ich wlasne sie zachowywaly. Nastepna kontrola za dwa miesiące. Juz sie k... cieszę. Tak samo okulistka nie wierzyla mi ze szkła wymieniamy. Syn ostatnio znowu nimi rzucil i sie zarysowaly. Wiec jej tłumacze ze dwa razy wymienialismy a teraz przed wizyta specjalnie czekalam czy mu sie wada nie zmienila zeby dwa razy nie placic. Uhhh muszę to odlezec bo padne

Z dobrych wiadomosci to takie ze moj maz wczoraj poczuł ruchy. Jak sie w miare dogadalismy to mała w koncu sie przed nim ujawnila. Czulam jak podplywa centralnie pod jego rękę i wypina sie i go kopiem słodkie to było:) brzusio mimo łożyska na przedniej ścianie tez zaczyna falowac:) ide na godz sie wylaczyc bo zaraz obiad robic muszę.

Hej dziewczyny. Wróciłam do domu wreszcie.

Maly dal czadu u okulisty. Oczywiscie nie zmierzylismy wady bo choc polozyl glowe na tym urządzeniu to nie patrzyl za obrazkiem wiec wielka d... Na poczekalni rzucal wszystkim poczawszy od zabawek a skonczywszy na butach :D co ja sie wstydu najadlam dzis to masakra. Jeszcze tak wszyscy ma mnie dziwnie patrzyli jakby marudnego dziecka nie widzieli. Ciekawe jak ich wlasne sie zachowywaly. Nastepna kontrola za dwa miesiące. Juz sie k... cieszę. Tak samo okulistka nie wierzyla mi ze szkła wymieniamy. Syn ostatnio znowu nimi rzucil i sie zarysowaly. Wiec jej tłumacze ze dwa razy wymienialismy a teraz przed wizyta specjalnie czekalam czy mu sie wada nie zmienila zeby dwa razy nie placic. Uhhh muszę to odlezec bo padne

Z dobrych wiadomosci to takie ze moj maz wczoraj poczuł ruchy. Jak sie w miare dogadalismy to mała w koncu sie przed nim ujawnila. Czulam jak podplywa centralnie pod jego rękę i wypina sie i go kopiem słodkie to było:) brzusio mimo łożyska na przedniej ścianie tez zaczyna falowac:) ide na godz sie wylaczyc bo zaraz obiad robic muszę.

no to ladnie mlody dal popalic, przynajmniej sie nie nudzil :D

Witam nową mamę. ;)

Mam pytanie do mam z łożyskiem na ścianie przedniej wysoko. Zaczęłam wczoraj 23 tydzień i ruchów jak nie było tak nie ma. Znaczy jedno do trzech delikatnych muśnięć w ciągu dnia. Nie ma kopów, falującego brzucha. Lekarz powiedział, że jak urośnie bardziej to wyjdzie poza łożysko po prostu i będzie czuć delikatnie, ale prawdopodobnie nie będę czuła ruchów. Miałyście tak?
Ja mam na przedniej, ruchy poczułam jakoś w 22. Teraz w 24 mały tak szaleje czasami, że o mamo! U każdej bywa inaczej, ruchy będą się pewnie nasilać :) ciepliwości.

Data idealna ;) mi się marzy poród w Mikołajki. Oczywiście, nie będę się zwijać z rozpaczy na podłodze jeśli Mała wybierze sobie inny dzień, ale jakoś tak by pasowała do rodziny ;) ja jestem z Dnia Babci. Mój brat z Dnia Dziadka, a siostra z Dnia Dziecka. Dzień Świętego Mikołaja to najbliżej przypadające daty porodu święto :D
Moze sie uda [emoji6] ja tez bym chciala w mikolajki urodzic [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

no urodziny w "zwykły dzień" przy takich datach to faktycznie nieteges ;-) heheh -nieźle
życzę Ci tego mikołajkowego porodu
u nas się wszyscy śmieją, że starzy w październiku przy pierwszych chłodach musieli się ostro dogrzewać bo mam 3 rodzeństwa i wszyscy jesteśmy z lipca:D

malowałyście sobie może paznokcie u stóp?;) dla mnie to wyzwanie niczym godzina fitnessu- umęczyłam się nieziemsko z takim brzuszkiem!
Haha [emoji23] ja mam problem cos podniesc z podlogi [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry