reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lola a ilościowo (w sensie mg) ile masz tam magnezu ? Ja biorę magneb6 (48mg+5mg) 2 x dziennie po 2 tabl, ale zaznaczam, że sama sobie ustaliłam taka dawkę, bo też mam wizytę dopiero za prawie 2tyg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Aspargin
1 tabletka zawiera:
magnezu wodoroasparaginian (czterowodny) 250 mg (co odpowiada 17 mg magnezu);
potasu wodoroasparaginian (półwodny) 250 mg (co odpowiada 54 mg potasu).
Substancje pomocnicze: skrobia ziemniaczana, sacharoza, ultraamylopektyna, magnezu stearynian, talk.

Mi pomaga na skurcze i stres. Ale od dwóch dni nie biorę bo mi się skończyły.
Koszt tabletek ok 7 zl

Dzień dobry

Dziewczyny co marznà słabe krążenie macie? Jakie zwykle macie ciśnienie?
Ja też lubię ciepło bardziej niż zimno ale temperatura powyżej 30st jest dla mnie wykańczająca. W takiej temp to mogę w wodzie siedzieć

Miłej soboty

cb7wugpju04jz4q8.png

to tak jak ja :) i też 29.12 :)
no proszę!! :) też jesteś tak uparta i porządnicka? ;)
Widze, że nie tylko ja jesień lubię :) rzadko się to zdarza.
I ja też jestem zmarzluch. Nawet latem mi zimno. Nie ma mowy bym spała w krótkim rękawie latem nawet jak jest 35 c. Zawsze długi rękaw i długie spodnie, bo rano jestem wychlodzona.
Zimą zawsze ręce zimne, stopy też.
Taki zimny tluściutki trup że mnie. Pomimo tkanki tłuszczowej powinno mi być ciepło. Nie ma mowy :)
Ale ja lubię owinąć się kocami, nałożyć mega sexy frotowe skarpetki i tylko czubek nosa zimny. Takie ogrzewanie mnie odpręża, gdy mogę sobie w takim kokonie posiedzieć hehehe.

A ja rodzona jestem 14 lutego w walentynki :) przez CC.

A nie masz jakiegoś tętniaka tam czasami?
Możesz brać paracetamol. Ale pod koniec ciąży już podobno nie można.
Trzymam kciuki by ból nie wracal.!!!

Ja biorę aspargin 2 tabletki 3 razy dziennie. Zawsze mi pomagał. To magnez plus potas w jednym.
14 luty! Ależ zrobiłaś rodzicom niespodziankę. Nie nazwali cię Walentyna ? :)
Miłej soboty dziewczyny.

reklama
Witam się w tą pochmurna sobotę, do 14 w pracy jestem, a potem odpoczynek w domu czyli sprzątanie, pranie itd ..
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że cały tydzień jest tam beznadziejnie ,że nawet prania nie robiłam, bo nie było gdzie powiesić.

Jutro zacznę 20tc, chociaż wg ostatniego usg zaczęłam wczoraj

no proszę!! :) też jesteś tak uparta i porządnicka? ;)

14 luty! Ależ zrobiłaś rodzicom niespodziankę. Nie nazwali cię Walentyna ? :)
Miłej soboty dziewczyny.

Owszem! Mój P.już się przyzwyczaił, że o porządek trzeba dbać i że ze mną nie ma zmiłuj:) rzadko potrafię ustąpić. To straszne wady niestety są jeśli trzeba żyć z ludźmi

Do góry