Lola Lolitta
Fanka BB :)
No a ja miesko i pomidorami, tylko i wyłącznieAnulka odpoczywaj Mi aż tak smaki się nie zmieniły, tylko mięso mniej mi smakuje.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a ja miesko i pomidorami, tylko i wyłącznieAnulka odpoczywaj Mi aż tak smaki się nie zmieniły, tylko mięso mniej mi smakuje.
Mnie też bolą [emoji22]Czy tylko mnie zaczynają już boleć plecy? ;/
Omg! Uważaj kochana na siebie. Mam nadzieję że już Ci przechodzi.a ja jeszcze w życiu nie jadłam tak mało słodyczy jak teraz. Nic mi nie wchodzi, bo prawie każdym cieście/wafelku mi niedobrze, a nawet czasem mam ochotę na jakiegoś batonika a tu klops.
To mnie utwierdza w przekonaniu,że będzie chłopiec, bo mam typowo "tatusiowe smaki" Odkąd jestem w ciąży uwielbiam to samo co mój mąż , a wcześniej na te jego smaczki nie mogłam patrzec. Nigdy nie myślałam,że w ciąży aż tak moze zmienic się smak.
ja byłam na spacerze, zrobiłam 5km, ale chyba za szybkie tempo narzuciłam bo złapała mnie kolka niesamowita i ostatni km wróciłam komunikacją miejską:/ tak mnie bolało, że aż się wystraszyłam. Nie mogłam iśc:/ Ale poleżę chwilę i mam nadzieję,że całkiem mi ten ból przejdzie,
Ja z mięsa chyba tylko kotlety z piersi albo schabowy mogę jako taka przełknąć od dwóch miesięcy. Może ze trzy razy jadłam właśnie te kotlety.Anulka odpoczywaj Mi aż tak smaki się nie zmieniły, tylko mięso mniej mi smakuje.
Ja mam ochotę na paczki z lukrem z dżemem różany! Tutaj tego nie ma, takich typowo polskich pączków! Nutella też mi wyszła. A zjadłabym kilka łyżek [emoji7]Uuu... też zjadlabym coś słodkiego z czekoladą albo lody, ale nie chce mi się dreptać do sklepu.[emoji38]
Plecy odpukac jeszcze nie bolą.
a ja jeszcze w życiu nie jadłam tak mało słodyczy jak teraz. Nic mi nie wchodzi, bo prawie każdym cieście/wafelku mi niedobrze, a nawet czasem mam ochotę na jakiegoś batonika a tu klops.
To mnie utwierdza w przekonaniu,że będzie chłopiec, bo mam typowo "tatusiowe smaki" Odkąd jestem w ciąży uwielbiam to samo co mój mąż , a wcześniej na te jego smaczki nie mogłam patrzec. Nigdy nie myślałam,że w ciąży aż tak moze zmienic się smak.
ja byłam na spacerze, zrobiłam 5km, ale chyba za szybkie tempo narzuciłam bo złapała mnie kolka niesamowita i ostatni km wróciłam komunikacją miejską:/ tak mnie bolało, że aż się wystraszyłam. Nie mogłam iśc:/ Ale poleżę chwilę i mam nadzieję,że całkiem mi ten ból przejdzie,
łasuchNie tylko dzieci! Dlatego idę szukać wafelków w czekoladzie ;P
A ja zawsze wychodziłam na poleE, to jednak nie moje regiony. Ja też jestem przyzwyczajona do tego, że kuzyn to już taka daleka rodzina, ale duża część ludzi jak słyszy: siostra cioteczna lub brat cioteczny to się dziwi. Szczególnie tu, w Krakowie. Ale tutaj to w ogóle ludzie dziwnie mówią, używając słów, o których nigdy wcześniej nie słyszałam jak kapuza, nakastlik etc. No i nie wychodziłam na pole.
Zapakuje wam glajdy klapsztule z redyskami do tytki oraz plendze z gzikiem
Lux nie tłumacz hehehe