patelnia w leb i nie zalowac...jego oczywiscie, bo patelni szkodaDzień dobry
Nie tylko on myśli że uganianie się za dziećmi to nie jest harówa. A mnie już po całym dniu chodzenia bolał brzuch i pachwiny.
Ale cóż zobaczymy jak dziś czy się poprawi
Miłego dnia
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja wlasnie druga godzine czekam u lekarza. Wyobrazcie sobie ze najpierw poszlan do gin, ale mnie nie przyjela. Wiec sobie czekam prawie spokojnie w kolejce do internisty.. Od wczoraj tak strasznie mi sie kreci w glowie se masakra, jak chodzę, jak leze, caly czas. Nie wiem co to jest ale jestem wsciekla na swoja gin, bo wizyte mam za tydzien. A kij jej w oko, na usg przed wyjazdem pojde sobie do innego doktorka, a jej nie dam zarobic, co to, to nie.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
brzydko sie zachowala, a mocno sie kreci Ci w glowie? jak sie corcia dzis czuje?A ja wlasnie druga godzine czekam u lekarza. Wyobrazcie sobie ze najpierw poszlan do gin, ale mnie nie przyjela. Wiec sobie czekam prawie spokojnie w kolejce do internisty.. Od wczoraj tak strasznie mi sie kreci w glowie se masakra, jak chodzę, jak leze, caly czas. Nie wiem co to jest ale jestem wsciekla na swoja gin, bo wizyte mam za tydzien. A kij jej w oko, na usg przed wyjazdem pojde sobie do innego doktorka, a jej nie dam zarobic, co to, to nie.
Nonkatoja
Fanka BB :)
A ja się wybrałam ze zwolnieniem do pracy i prawie zemdlałam na przystanku :/ takie mnie słabości ogarnęły i wróciłam do domu...
A jak się teraz czujesz? Niech ktoś za Ciebie zawiezie zwolnienie, jeśli masz taką możliwość.
sancia880
Dzień dobry: ). Ja Jade zobaczyć suknie slubna [emoji64][emoji8] i ciągle sie martwię bo dzidzka moja cos nie daje o sobie znac ale pocieszam sie ze jak pisalyscie wyzej wcale moze onaczej się ulozyc.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
A ja wlasnie druga godzine czekam u lekarza. Wyobrazcie sobie ze najpierw poszlan do gin, ale mnie nie przyjela. Wiec sobie czekam prawie spokojnie w kolejce do internisty.. Od wczoraj tak strasznie mi sie kreci w glowie se masakra, jak chodzę, jak leze, caly czas. Nie wiem co to jest ale jestem wsciekla na swoja gin, bo wizyte mam za tydzien. A kij jej w oko, na usg przed wyjazdem pojde sobie do innego doktorka, a jej nie dam zarobic, co to, to nie.
Słabo ze strony lekarza. Może jakieś osłabienie? Mi mąż odebrał właśnie wyniki krwi i takie bez rewelacji są. W czwartek mam wizytę, więc będzie mógł zinterpretować wyniki, bo nie wiem jakie są dokładnie normy dla ciężarnych;/
reklama
Nonkatoja
Dzień dobry: ). Ja Jade zobaczyć suknie slubna [emoji64][emoji8] i ciągle sie martwię bo dzidzka moja cos nie daje o sobie znac ale pocieszam sie ze jak pisalyscie wyzej wcale moze onaczej się ulozyc.
Ja swoją suknię ślubną wybrałam w pierwszym salonie, do którego poszłam Mój bąbel ostatnio też mało ruchliwy, tylko czasami daje o sobie znać.