reklama
sancia880
Fanka BB :)
Odzyskalam kase tadam. Kurdw cos moja dzidzia dzis malo ruchliwa jest zaczynam sie martwic :/
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Czyli jednak właściciele mieszkania uczciwi. Super.Odzyskalam kase tadam. Kurdw cos moja dzidzia dzis malo ruchliwa jest zaczynam sie martwic :/
A ruchami się nie przejmuj, widać się dzidzia inaczej ułożyła, albo ma leniwy dzień. A ja dziś nabrałam mega ochoty na pieczarki w occie i jak się mój maluch po nich rozszalał...
Lola Lolitta
Dziś mam to samo. Plywalam w wielkich falach, myślałam że się porusza. A tu nic.Odzyskalam kase tadam. Kurdw cos moja dzidzia dzis malo ruchliwa jest zaczynam sie martwic :/
Dodatkowo spalilam raka, a nie było tak ciepło wiatr zimny, ale słońce świeciło. Niektórzy w kurtkach chodzili. Musiałam za parawanem siedzieć bo nie szło czaem wytrzymać. Już wróciliśmy do domu. Zła jestem bo się spieklam, oby nic mi nie było. Jutro lekarz na 9.
Ja mieszkam 120 km od Poznania, a 150 od Szczecina. Kiedyś 2 lata mieszkałam w Szczecinie.
Wypoczywajcie dziewczyny.
elifit
Moderatorka
Pierwszy dzień za nami. Super pogoda dopisała. [emoji295] [emoji295] [emoji295]
jutro też ma być fajnie, w planach mamy zoo.
Trochę mnie m irytuje bo on jest na wakacjach przecież.. szkoda tylko że nie widzi że ja też bym chciała odpocząć. Jedyny czas na odpoczynek jest gdy dzieci śpią czyli grubo po 22. No ale jesteśmy po rozmowie .. zobaczymy jej rezultaty jutro.
Dobranoc
Trochę mnie m irytuje bo on jest na wakacjach przecież.. szkoda tylko że nie widzi że ja też bym chciała odpocząć. Jedyny czas na odpoczynek jest gdy dzieci śpią czyli grubo po 22. No ale jesteśmy po rozmowie .. zobaczymy jej rezultaty jutro.
Dobranoc
dobry
Sancia i wiecej bez potwierdzenia nie wplacaj, mysmy jak sie przeprowadzali to mielismy kaucje 1000 i rozlozyl nam na 4 raty i nim podpisalismy umowe to za pierwsza czesc kaucji dal nam potwierdzenie z pieczatka i podpisem...
u nas sie zapowiada ladna pogoda, aha mialam pisac, ze juz mi te skurcze przeszly jak rano wstaje, nie boli mnie juz tak
Sancia i wiecej bez potwierdzenia nie wplacaj, mysmy jak sie przeprowadzali to mielismy kaucje 1000 i rozlozyl nam na 4 raty i nim podpisalismy umowe to za pierwsza czesc kaucji dal nam potwierdzenie z pieczatka i podpisem...
u nas sie zapowiada ladna pogoda, aha mialam pisac, ze juz mi te skurcze przeszly jak rano wstaje, nie boli mnie juz tak
a co on mysli, ze przyjechal odpoczac a Ty harowac?Pierwszy dzień za nami. Super pogoda dopisała. [emoji295] [emoji295] [emoji295]jutro też ma być fajnie, w planach mamy zoo.
Dobranoc
Lola Lolitta
Elifit daj znać dzisiaj jak po rozmowie, czy rzeczywiście to coś dali
reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Ale cóż zobaczymy jak dziś czy się poprawi
Miłego dnia
Nie tylko on myśli że uganianie się za dziećmi to nie jest harówa. A mnie już po całym dniu chodzenia bolał brzuch i pachwiny.a co on mysli, ze przyjechal odpoczac a Ty harowac?
Ale cóż zobaczymy jak dziś czy się poprawi
Miłego dnia