no mmmm chyba se kupie po pracyJa też, ale muszą być takie zielone, i naprawdę nie kwaśne, inne to dla mnie podróby.
reklama
witajWitam. Postanowiłam się w końcu przywitać mam 33 lata i obecnie jestem w 11 tyg. drugiej ciąży.
elunia1983
Fanka BB :)
Dzięki za powitanie. A my chyba jesteśmy na podobnym etapie- końcówka grudniawitaj
tak tak ja mam dwa terminy 24 i 30 ,ale dziecko juz nadgania i pewnie bedzie ten wczesniejszy, u mnie tez bedzie cc wiec pewnie predzej sie rozpakuje jeszcze Joshi i Czarownica maja na koniec grudniaDzięki za powitanie. A my chyba jesteśmy na podobnym etapie- końcówka grudnia
madzialenka3009
Witaj [emoji4]Witam. Postanowiłam się w końcu przywitać mam 33 lata i obecnie jestem w 11 tyg. drugiej ciąży.
panolka
Zaciekawiona BB
Witam nowe mamy! :-)
Mówicie, że macie dzisiaj lenia? A ja od rana wysprzatalam pokoje dzieciaków, mieli taki mega syf, ze brakowało tylko narobic na srodku pokoju...
Joshi, ja mam truskawki, zapraszam :-) kupilam dzisiaj 2 kg, czerwone, soczyste i slodziutkie! :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mówicie, że macie dzisiaj lenia? A ja od rana wysprzatalam pokoje dzieciaków, mieli taki mega syf, ze brakowało tylko narobic na srodku pokoju...
Joshi, ja mam truskawki, zapraszam :-) kupilam dzisiaj 2 kg, czerwone, soczyste i slodziutkie! :-)
Tuiles
tak tak ja mam dwa terminy 24 i 30 ,ale dziecko juz nadgania i pewnie bedzie ten wczesniejszy, u mnie tez bedzie cc wiec pewnie predzej sie rozpakuje jeszcze Joshi i Czarownica maja na koniec grudnia
A u mnie co wizyta to mi się termin przesuwa. Najpierw był ok 12, później 9, teraz po ostatnim usg wyszedł 5.XII. Prawie Mikołaj. Jeszcze trochę i mnie na listopad przepiszą
Ogórki zakupione, powoli znikają...
w jakim wieku masz dzieci?Witam nowe mamy! :-)
reklama
ja jem loda wlasnie u mnie najpierw byl 26 potem 27, a teraz te dwa zupelnie inneA u mnie co wizyta to mi się termin przesuwa. Najpierw był ok 12, później 9, teraz po ostatnim usg wyszedł 5.XII. Prawie Mikołaj. Jeszcze trochę i mnie na listopad przepiszą
Ogórki zakupione, powoli znikają...