reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witajcie :) na razie bez mdlosci :)

Kiedys ktoras z Was mowila o tętnie dziecka a plci. Jak to wygląda bo juz nie pamietam ?? :)
Hej.
Poniżej 140 uderzeń na minutę - chłopak.
Powyżej 140 uderzeń na minutę - dziewczyna.

Ja sprawdzałam na karcie ciąży i niby się zgadza.
Mały tylko dwa razy mial148 i 154. A tak to w granicach 130

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

No aż tak nie trzeba wierzyć ale orientacyjnie :) to chyba mi rośnie coreczka bo wczoraj uderzalo 170 :D zobaczymy jak będzie później :)

Dzień dobry

U mnie w pracy nerwowo, kolegę mi zwolnili.

Badania muszę zrobić jakoś w tym tygodniu.

Leżaczek i mata przydały się, matę mam Fisher price z pianinkiem. Muszę kupić karuzelę, podobają mi się szydełkowe. Któraś umie szydełkować?

U mnie było 164 serduszko. Też czuję dziewczynkę, ale nie wiem czy to nie chęci bardziej niż intuicja.

Miłego dnia

Witam się z rana.
Jak się czujecie?
U mnie spoko.mdlosci brak, czasami coś tak najdzie ale szybko odchodzi.
Cycki trochę mniej bolą. Jak by z dnia na dzień mniej.Brzucha nie czuje wogole. Raz na jakiś czas zakuje. Staram się nie panikowac.
Wierzę że mój malutek ma się dobrze! I 25 maja zobaczę jak pięknie urósł.

Być może poprostu mam taki dobry dzień dzisiaj [emoji16]

Co robicie na obiadu? Boże ja nie mam weny wogole
Przydałoby się coś w domu zrobić. Ale mam takiego lenia że mogłabym tylko leżeć,czytać, oglądać i spać.

Witam się z rana.
Jak się czujecie?
U mnie spoko.mdlosci brak, czasami coś tak najdzie ale szybko odchodzi.
Cycki trochę mniej bolą. Jak by z dnia na dzieńniej.Brzucha nie czuje wogole. Raz na jakiś czas zakuje. Staram się nie panikowac.
Wierzę że mój malutek ma się dobrze! I 25 maja zobaczę jak pięknie urósł.

Być może poprostu mam taki dobry dzień dzisiaj [emoji16]

Co robicie na obiadu? Boże ja nie mam weny wogole
Przydałoby się coś w domu zrobić. Ale mam takiego lenia że mogłabym tylko leżeć,czytać, oglądać i spać.

No to masz fajnie :p bo ja od 6 nie wiem czy wychodzić z łazienki czy nie :p a ja brzucha to praktycznie od początku nie czuje prawie w ogóle ;-) ja 27 wizyta już się doczekać nie mogę :p a obiad robi teściowa więc mam z głowy :-D

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mając dwóch chłopakow też bym chciała mieć dziewczynkę i choć bardzo tego chce [emoji6], intuicja sprowadza mnie na ziemię i czuje ze będzie kolejny facecik [emoji23][emoji23][emoji23]
Ehhh do około same jądra mnie będą otaczać.

Ja i mąż czujemy że będzie dziewczynka ;-) mój teściu się zawiedzie bo codziennie pyta co u wojtusia nie wiem co sb umyslal to imię :p

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry