A moja corcia dzis wystepowala na przedstawieniu w szkole z okazji Dnia Ziemi (co rok szkola urzadza taka impreze) i maz nas zawiozl o 13:30 i pojechal do pracy. Na poczatku bylo ok, ale potem zjawily sie mdlosci i bylo coraz gorzej.. Wrocilysmy dopiero po 17 do domu i jestem padnieta [emoji17] i okropnie mnie muli, siadly mi chyba na zoladku prazone zjedzone w szkole..
Co do wakacji, my do Rowów jedziemy w drugiej polowie lipca [emoji4]
Jesli chodzi o Grupon, duzo ludzi tam sprzedaje po prostu chinszczyzne z aliexpress dostępna za grosze..
Ja mam duza wade oczu i astygmatyzm i dlugo nosilam okulary i bardzo mnie denerwowaly wiec w tym roku przerzucilam sie na soczewki day&night czyli zmieniam co 30 dni i moge je nosic caly czas dzien i noc. W tym roju kupilam sobie rowniez okulary przeciwsloneczne w avon, dosc takie, fajnie leza i fajnie sie patrzy, ale jak juz mowilam nie lubie nosic okularow wiec ubieram tylko w samochodzie przy duzym sloncu.
Co do prawka to ja nie mam. Boje sie jezdzic i nie bede sie zmuszala. Jezdze z mezem wszedzie i jest ok [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom