Antiope
Fanka BB :)
Napisałam Ci o tym urosepcie, bo pisałaś, że urinalu nie byłomi kazala wziac urinal lub herbatke lub cos z zurawina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam Ci o tym urosepcie, bo pisałaś, że urinalu nie byłomi kazala wziac urinal lub herbatke lub cos z zurawina
uuu nie Lubie afty, boli jak diabliA mi się afta zrobiła Uderzyłam się szczoteczką przy myciu zębów i teraz boli. Ale nigdy nic nie stosowałam na afty, zawsze samo przechodziło, mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Faktycznie możliwe, że można w ciąży, bo mi u Bazylka pozwolili stosować jak był malutki. No ale najlepiej skonsultować z lekarzem.A mnie boli gardło. .. podobno można tantum verde ale nie jestem do końca pewna...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A nic mi nie mów, ponad 3 na plusie. masakra. To przez to, że cały czas bym tylko jadła tłuste mięso i słodycze.jak Wasza waga? ja mam 1 kg na minusie