reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A nic mi nie mów, ponad 3 na plusie. masakra. To przez to, że cały czas bym tylko jadła tłuste mięso i słodycze.
U mnie to samo 3 na plusie!!!
I jem wszystko! Obojętnie, co [emoji23]
No ok Może nie dokonca mięso mi wchodzi ale zjem.
Kurde ja cały czas jestem głodna.
A jak jestem głodna to mi niedobrze.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesu dziewczyny jak mnie dziąsła, zęby bolą noo :( najchętniej chodziłabym do dentysty codziennie byle nie bolało, boli mnie jak jem cokolwiek twardego :(

U mnie to samo 3 na plusie!!!
I jem wszystko! Obojętnie, co [emoji23]
No ok Może nie dokonca mięso mi wchodzi ale zjem.
Kurde ja cały czas jestem głodna.
A jak jestem głodna to mi niedobrze.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie to samo. Na mdłości tylko jedzenie pomaga. najgorsze, że mnie to chude w ogóle nie wchodzi. Jak pomyślę o chudej wędlinie z piersi indyka np. to mi niedobrze. Wchodzą w grę tylko kiełbasy, golonki, karkówka itp. No i lody i inne słodycze. Ale z lodów to sorbet już nie może być, bo za mało tłusty.

a ja jesc nadal nie moge, juz nawet biszkopty mi nie smakuja
Akurat tego objawu to ja zazdroszczę.

Ooo czyli nie jestem sama z moimi kg na plusie.. .uff ;)
Patrzcie co dostalam w aptece na gardło. ... smakuje jak cukierki malinowo-czosnkowe.... miodzio [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
1463047786-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie -1,5 kg, ale obawiam sie, ze to moje miesnie na ktore tak ciezko pracowalam ostatnie 17 lat... Teraz wszystko spada w ekspresowym tempie, a obwody jakby wieksze[emoji17][emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry