reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A nic mi nie mów, ponad 3 na plusie. masakra. To przez to, że cały czas bym tylko jadła tłuste mięso i słodycze.
U mnie to samo 3 na plusie!!!
I jem wszystko! Obojętnie, co [emoji23]
No ok Może nie dokonca mięso mi wchodzi ale zjem.
Kurde ja cały czas jestem głodna.
A jak jestem głodna to mi niedobrze.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesu dziewczyny jak mnie dziąsła, zęby bolą noo :( najchętniej chodziłabym do dentysty codziennie byle nie bolało, boli mnie jak jem cokolwiek twardego :(

U mnie to samo 3 na plusie!!!
I jem wszystko! Obojętnie, co [emoji23]
No ok Może nie dokonca mięso mi wchodzi ale zjem.
Kurde ja cały czas jestem głodna.
A jak jestem głodna to mi niedobrze.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie to samo. Na mdłości tylko jedzenie pomaga. najgorsze, że mnie to chude w ogóle nie wchodzi. Jak pomyślę o chudej wędlinie z piersi indyka np. to mi niedobrze. Wchodzą w grę tylko kiełbasy, golonki, karkówka itp. No i lody i inne słodycze. Ale z lodów to sorbet już nie może być, bo za mało tłusty.

a ja jesc nadal nie moge, juz nawet biszkopty mi nie smakuja
Akurat tego objawu to ja zazdroszczę.

Ooo czyli nie jestem sama z moimi kg na plusie.. .uff ;)
Patrzcie co dostalam w aptece na gardło. ... smakuje jak cukierki malinowo-czosnkowe.... miodzio [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
1463047786-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie -1,5 kg, ale obawiam sie, ze to moje miesnie na ktore tak ciezko pracowalam ostatnie 17 lat... Teraz wszystko spada w ekspresowym tempie, a obwody jakby wieksze[emoji17][emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry