reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej Dziewczyny! Bóle podbrzusza i jajników tak jak na okres czy owulacje to zupełna norma. Nie martwcie się.
To znaczy,że maleństwa robią tam sobie remont na najbliższe kilka miesięcy :)))
Na dobry dzien chciałam Wam się pochwalić "prezentem" jaki dostalam wczoraj od przyszłego męża [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]miłego dnia!!!!! [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
1463034645-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny! Bóle podbrzusza i jajników tak jak na okres czy owulacje to zupełna norma. Nie martwcie się.
Na dobry dzien chciałam Wam się pochwalić "prezentem" jaki dostalam wczoraj od przyszłego męża [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]miłego dnia!!!!! [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
1463034645-1d1mld.jpeg

O Matkoooo chce mi się ogórków kiszonych!
Masakra jakiego slinotoku dostałam!
Tutaj kurde ciężko z ogórkami kiszonymi!!!!! Sklepy Rewe, Hit czy Real gdzie są stoiska z towarem polskim mam daleko! A te koło mnie markety ich nie mają.
Pójdę do polskiego sklepu!!!!! Choćbym miała kupić tylko te kiszoniaki.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

1463034645-1d1mld.jpeg

Haha świetny prezent! :) i bardzo pomysłowy :) miłego dnia Dziewczynki ;)

od wczoraj jem wiecej bo organizm sie dopominac zaczal i powoli wraca apetyt na szczescie
Faze na slodkie mam chyba bedzie chlopak ... chociaz w sumie wszyscy mowia ze dziewczynka procz tesciowej i mojego taty ;) nie wane grunt, ze bedzie kochane i rozpieszczane a juz jest wczoraj moja mama dala nam pozytywke przytulanke sliczna owieczke az sie zakochalam w niej ! Ja jeszcze nic nie kupilam procz ciuchow ciazowych ale za to moja mama szaleje ;)

Ja w ciazy z córką miałam ochotę na słodkie, a z synem na kwasne. Ale to chyba indywidualne odczucia ;)

Dzień dobry,

Dobrze się dziś czuję, jak zwykle rano zresztą.

Ja na fb jestem w wielu grupach, głównie chustowych. Bardzo fajnie tam jest.
A trolle wszędzie są, najważniejsze ich nie kamrić :)

Madzia to fajnie że się wyjasniło

Kiszone, uff na szczeście mam całą ich piwnicę i w tym roku wyszły supe :)

Czarownica konwalie są trujące, uważaj potem z wodą po kwiatkach. Wylej od razu.

Miłego dnia

reklama
hej laski, nie ma to jak silne mdlosci od rana, aha mialam pisac schudlam kilopgram i mma bakterie w moczu, mialam kupic urinal lub herbate zurawinowa, urinalu nie bylo, wzielam herbatke

Do góry