reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No u mnie to samo. Na mdłości tylko jedzenie pomaga. najgorsze, że mnie to chude w ogóle nie wchodzi. Jak pomyślę o chudej wędlinie z piersi indyka np. to mi niedobrze. Wchodzą w grę tylko kiełbasy, golonki, karkówka itp. No i lody i inne słodycze. Ale z lodów to sorbet już nie może być, bo za mało tłusty.

Akurat tego objawu to ja zazdroszczę.
nie wiedzialam, ze mozna tak silne mdlosci miec, w pierwszej tej straconej ciazy tylko na poczatku takie byly, potem zaczely slabnac bo ciaza obumarla, teraz jest hardkor

Czesc Dziewczymy jak sie dzis czujecie? Ja jeszcze Nic nie przytylam Bo za wczesnie ale jak tak dalej pójdzie to przytyje z 30 kg na mdlosci pomaga mi jedzenie wiec jem jem i jem chociaż wiem ze nie powinnam...

Ja psychicznie dzis czuje sie jak wrak. Totany dolek. Jestem u teściów corka z nimi na dzialce a ja właśnie wróciłam od dentysty. Poplakiwalam sobie droga powrotna. Powiedziałam mężowi ze pogodziłam sie z tym ze ciaza nie przetrwa. Nie wierze ze jeszcze moge mię takie szczęście w zyciu jak moja coreczka. Mąż mnie pociesza ale mam takie skoki humorów i zmiany zdań ze mysle ze ma.mnie dość... Wiem ze i on sie martwi ale przeciez nie może tego pokazac bo bym sie jeszcze bardziej zalamala...

Lux ja w ciąży z Bazylim w ogóle mdłości nie miałam i myślałam, że tak już za każdym razem u mnie będzie.
Czesc Dziewczymy jak sie dzis czujecie? Ja jeszcze Nic nie przytylam Bo za wczesnie ale jak tak dalej pójdzie to przytyje z 30 kg na mdlosci pomaga mi jedzenie wiec jem jem i jem chociaż wiem ze nie powinnam...

Ja psychicznie dzis czuje sie jak wrak. Totany dolek. Jestem u teściów corka z nimi na dzialce a ja właśnie wróciłam od dentysty. Poplakiwalam sobie droga powrotna. Powiedziałam mężowi ze pogodziłam sie z tym ze ciaza nie przetrwa. Nie wierze ze jeszcze moge mię takie szczęście w zyciu jak moja coreczka. Mąż mnie pociesza ale mam takie skoki humorów i zmiany zdań ze mysle ze ma.mnie dość... Wiem ze i on sie martwi ale przeciez nie może tego pokazac bo bym sie jeszcze bardziej zalamala...
Twój i tak jest wyrozumiały, bo mój D jak już ma dość moich dołków to potrafi na mnie nawrzeszczeć i wtedy jest jeszcze gorzej. On sam przyznaje, że po prostu nie umie się w takich sytuacjach zachować.

Cześć dziewczyny Dołączam do was, mam termin na 12.12 W domu 13 miesięczna córka Pozdrawiam wszystkie oczekujące
Witaj! :happy:

Lux ja w ciąży z Bazylim w ogóle mdłości nie miałam i myślałam, że tak już za każdym razem u mnie będzie.

Twój i tak jest wyrozumiały, bo mój D jak już ma dość moich dołków to potrafi na mnie nawrzeszczeć i wtedy jest jeszcze gorzej. On sam przyznaje, że po prostu nie umie się w takich sytuacjach zachować.

Witaj! :happy:
Dusi w sobie bo wie ze nie powinnam sie denerwowac:)

ja tez mialam takie mysli i wczoraj na usg sie mile zaskoczyalm a jak juz mi serduszko puscila to czad! zaczynam sie powoli cieszyc, oby bylo wszystko ok, nic sie nie boj!

reklama
Ojej te zachwiania emocji to chyba jeszcze przede mną Pamiętam je z poprzedniej ciąży póki co psychicznie jest ok Też mam mdłości i minus dwa ma wadze Najgorzej zjeść mięso Jadę na kromkach Karmie jeszcze piersią córkę więc przydało by się porządnie jeść ale co zrobić jak nie idzie bleeee Mam nadzieję że minie po pierwszym trymestrze

Do góry