moj juz nic nie gada na bb, przyzywaczail sieJa sie na moderatora nie pisze luby dostaje zawalu jak widzi ze forum czytam nie wie ze sie udzielam wiec u mnie niestety odpada bycie modem :/
reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzis ide na pierwsza wizyte do lekarza. Tak strasznie sie boje. Jeszcze dwa dni temu mialam wszystkie objawy ciazowe a teraz nic wizyta na 17.40.
Zwariuje do tej godziny.
Zwariuje do tej godziny.
trzymamy, nic sie nie boj! ja ide w srode na druga wizyteHejka dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzis ide na pierwsza wizyte do lekarza. Tak strasznie sie boje. Jeszcze dwa dni temu mialam wszystkie objawy ciazowe a teraz nic wizyta na 17.40.
Zwariuje do tej godziny.
Czarownica3006
Jednak już mnie wypuścili bo dzisiaj było bez obciążenia glukoza
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Agucha tak, już się dostał, teraz tylko muszę zapisać. mam nadzieję, że nie wymyślą sobie nie wiadomo jakich dokumentów do tego zapisania, bo na zapisanie mam tylko 5 dni, więc postanowiłam pójść od razu pierwszego dnia, gdyby mi czegoś brakowało.
No to dobrze zrobiłaś nie sądzę, żeby mieli Cię czymś zaskoczyć, powinno się obejść bez zaświadczenia o niekaralności itp ;-)
Na grupach o RB wkurza mnie jeszcze to, że mamuśki do swoich dzieci są super, ale zauważyłam niemal agresję w stosunku do innych ludzi (takich nieRB). Po każdych świętach kwitnie prawie klult nienawiści do teściowych. Na porządku dziennym jest nieustanna krytyka zachowania dziadków.
Tępienie w nich okazywania radości i chwalenia, krytykowanie ich posiłków, prezentów, które kupują wnukom..
Rozumiem że każdy ma swoje poglądy, ale aż mnie boli, gdy o tym czytam.
Albo chwalenie się, że problem teściów już rozwiązany, bo się zerwało z nimi kontakt.
To mnie szokuje i kłóci mi się z moją wizją rb i w ogóle z moją wizją życia.
Nie miałam pojęcia, że to tak wygląda, bardzo dziwne, to co opisujesz. Mnie by odrzuciło od dobrej nawet idei, w takich okolicznościach.
ja jadac do pracy myslalam, ze padne na twarz, nic w domu nie jadlam, bylam w labo i potem wlecialam do rodzinnego domu i szybko im wparowalam do lodowki i skibke chleba zjaldma z maslem teraz siedze w pracy i tak mysle co by tu isc se kupic hm, moze biszkopty
Biedna, dobrze, że miałaś po drodze lodówkę
aneta i co Ci wyszzło?Fajnie z ta lista bylo by
Czasami jak jest w rodzinie cukrzyca albo podejrzenie albo ktos juz chorował na cukrzyce ciążowa to wtedy robi sie wczesniej obciazenie. Ja w żadnej ciazy nie czekam z tym badaniem. Zawsze zglaszam sie wczesniej. Mialam juz w 6 tyg w pierwszej ciazy w drugiej w 10 i teraz w 10.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ja mam od agnesis dane z jej wątku z listą, mogą się przydać.
Nawet myślałam, żeby zrobić nową listę, ale szczerze powiem, że trochę się od forum oddaliłam, wydaje mi się że mnie nikt nie czyta i że nie mam nawet nic mądrego do napisania i powinnam zniknąć z tego miejsca... to jednen z objawów jakiegoś doła psychicznego, w którego wpadłam ostatnio
creativo
Salatkaowocowa nic sie nie martw bedzie dobrze ! Musisz myslec pozytywnie
Ja mam nadzieje, ze i u mnie ok a wizyty dopiero za tydzien zwariuje do tego czasu chyba aczkolwiek u mnie w rodzinie nie bylo zadnych poronien kobiety ciezej zachodza w ciazr w tym sensie, ze to zawsze dluzej trwa czyli do roku czasu staran ale za to pozniej sie okazuje, ze to ciaze sa bardzo silne no coz pozostaje czekac
Smigam z piechami na spacer
Ja mam nadzieje, ze i u mnie ok a wizyty dopiero za tydzien zwariuje do tego czasu chyba aczkolwiek u mnie w rodzinie nie bylo zadnych poronien kobiety ciezej zachodza w ciazr w tym sensie, ze to zawsze dluzej trwa czyli do roku czasu staran ale za to pozniej sie okazuje, ze to ciaze sa bardzo silne no coz pozostaje czekac
creativo
Agucha czytamy czytamy spoko luuuz
Ja szczerze nie czytam tego co bylo wstecz bo dla mnie to bez sensu pisac na temat ktory byl dzien wczesniej a mnie akurat na forum nie bylo pozniej sie przez to tez balagan robi a tak lece jak na takim flow haha
Ja szczerze nie czytam tego co bylo wstecz bo dla mnie to bez sensu pisac na temat ktory byl dzien wczesniej a mnie akurat na forum nie bylo pozniej sie przez to tez balagan robi a tak lece jak na takim flow haha
salatkaOwocowa
Salatkaowocowa nic sie nie martw bedzie dobrze ! Musisz myslec pozytywnie
staram sie myslec pozytywnie wiem z poprzedniej ciazy ze objawy raz sa raz nie ma i zaraz znowu wracaja. Ale wariuje... U mnie w rodzinie zdarzyly sie poronienia. Moja siostra poronila kilka razy no i ja...
czemu sie oddalilas? widzisz jak produkcja idzie, ja tez nie czytam wszystkiego lub dziewczyny nie czytaja moich postow, bo za szybko piszemy i czasu brak, nie ma co sie gniewac, jak mam czas to dopiero przysiade porzadnie nadrobic wszystkoNo to dobrze zrobiłaś nie sądzę, żeby mieli Cię czymś zaskoczyć, powinno się obejść bez zaświadczenia o niekaralności itp ;-)
Nie miałam pojęcia, że to tak wygląda, bardzo dziwne, to co opisujesz. Mnie by odrzuciło od dobrej nawet idei, w takich okolicznościach.
Biedna, dobrze, że miałaś po drodze lodówkę
aneta i co Ci wyszzło?
Dziewczyny, ja mam od agnesis dane z jej wątku z listą, mogą się przydać.
Nawet myślałam, żeby zrobić nową listę, ale szczerze powiem, że trochę się od forum oddaliłam, wydaje mi się że mnie nikt nie czyta i że nie mam nawet nic mądrego do napisania i powinnam zniknąć z tego miejsca... to jednen z objawów jakiegoś doła psychicznego, w którego wpadłam ostatnio
reklama
salatkaOwocowa
Dziewczyny a czy karmicie swoje starsze dzieci piersia? Ja swoja corke karmie jeszcze dwa razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to bezpieczne...