reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
czyżby bociany zaatakowały głównie zachodniopomorskie ? :p
chyba powietrze nadmorskie służy ciążom haha

mama dzwoniła żebym przyjechała na grilla luby śpi po nocce ja wróciłam właśnie z psami ze spaceru i coś nie chce mi się jechać ... taka jakaś niemoc mnie ogarnęła :/

No widac był tu jakiś silny wiatr z pyłkami [emoji6] piękna dizsiaj pogoda się szykuje, przyszły mąż w pracy a ja leze przed tv. Jutro jedziemy nad morze na majowke i powinnam się pakować czy coś. ... ale nic mi się nie chce [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

myśmy wczoraj byli w Mielnie na gofrach z bitą śmietaną ale piździło strasznie ... nie było za ciepło aż żałowałam, że założyłam cienką kurtkę ...

czyżby bociany zaatakowały głównie zachodniopomorskie ? :p
chyba powietrze nadmorskie służy ciążom haha

mama dzwoniła żebym przyjechała na grilla luby śpi po nocce ja wróciłam właśnie z psami ze spaceru i coś nie chce mi się jechać ... taka jakaś niemoc mnie ogarnęła :/
Jak na początku się poznawałyśmy z dziewczynami, to było również kilka dziewczyn z Krakowa. Nie wiem co teraz przeważa Kraków czy pomorze. Na liście grudniówek jak już powstanie będzie informacja kto skąd jest, to się wyjaśni.

Dziewczyny, czy któraś z was może polecić jakieś gospodarstwo do wyjazdu na wakacje? Nie musi być oficjalnie gospodarstwem agroturystycznym, to może być normalnie rolnik, który ma zwierzątka i wynajmuje kwatery. Chodzi mi o coś najchętniej w małopolsce, albo generalnie w stosunkowo niedalekiej odległości od Krakowa. Bardzo by nam pasowała okolica Czchowa, czy Rożnowa. Doszliśmy do wniosku, że w czasie trwania Dni Młodzieży w lipcu trzeba uciekać z Krakowa, bo nie dość, że zagrożenie terrorystyczne, to też wszystko będzie stało na głowie i ciężko będzie normalnie w mieście funkcjonować.

Czarownica piateczka! My dzisiaj na koncert idziemy, powinnam jeszcze do pracy zajechac a ja leze i pachne. Brak weny totalny, jeszcze mnie zoladek sciska i muli.

Dziękuję Kochana :* wiadomość odczytałam, ale korzystam ostatnimi czasy jedynie z telefonu, i to rzadko, więc nie dałam rady odpisać. Od dawna w Słupsku nie mieszkasz? Ja się tam sprowadziłam dopiero 4 lata temu ;) więc wciąż moja wiedza o lekarzach jest niewielka. Tym bardziej jestem wdzięczna za priva.
Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomoca :) na obczyznie jestem juz 6 lat ( kiedy to zlecialo???), ale planujemy zjechac w przeciagu maks 2. Bede w Slupsku na wakacje, musimy jakas kawke zaliczyc!:)
Udalo sie ustalic wizyte?

Powiem Wam, ze tez wczoraj mialam gorszy dzien, udzielily mi sie watpliwosci. Na szczescie mialam wolne i zajelam sie sprzataniem :)

Jesli chodzi o auto, to w dzien kiedy testowalam odbieralismy autko, ktore wzielismy w leasing. Juz wiemy, ze pojezdzimy nim maks rok i bedziemy wymieniac na kombi albo cos wyzszego.

Kochane powiedzcie mi czy nasilaja Wam sie objawy w terminie spodziewanej @? Ja normalnie powinnam dzisiaj/jutro dostac i mocniej czuje brzuch i jajniki.

Czarownica piateczka! My dzisiaj na koncert idziemy, powinnam jeszcze do pracy zajechac a ja leze i pachne. Brak weny totalny, jeszcze mnie zoladek sciska i muli.

Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomoca :) na obczyznie jestem juz 6 lat ( kiedy to zlecialo???), ale planujemy zjechac w przeciagu maks 2. Bede w Slupsku na wakacje, musimy jakas kawke zaliczyc!:)
Udalo sie ustalic wizyte?

Powiem Wam, ze tez wczoraj mialam gorszy dzien, udzielily mi sie watpliwosci. Na szczescie mialam wolne i zajelam sie sprzataniem :)

Jesli chodzi o auto, to w dzien kiedy testowalam odbieralismy autko, ktore wzielismy w leasing. Juz wiemy, ze pojezdzimy nim maks rok i bedziemy wymieniac na kombi albo cos wyzszego.

Kochane powiedzcie mi czy nasilaja Wam sie objawy w terminie spodziewanej @? Ja normalnie powinnam dzisiaj/jutro dostac i mocniej czuje brzuch i jajniki.
Nie zauważyłam nasilonych objawów w terminie @, ale to może dlatego, że ja mam raczej nieregularne, więc tak naprawdę, to nie wiem kiedy wypadła by następna @

ja powinnam dostać 3 maja ale póki co nic nie czuję żadnych dolegliwości ...
cycki jak bolały tak bolą dzisiaj ciągle głodna jestem jadę chyba zaraz na tego grilla mimo, że mi się nie chce ale karkóweczka do mnie przemawia ;)

reklama
Do góry