reklama
creativo
Fanka BB :)
czyżby bociany zaatakowały głównie zachodniopomorskie ?
chyba powietrze nadmorskie służy ciążom haha
mama dzwoniła żebym przyjechała na grilla luby śpi po nocce ja wróciłam właśnie z psami ze spaceru i coś nie chce mi się jechać ... taka jakaś niemoc mnie ogarnęła :/
mama dzwoniła żebym przyjechała na grilla luby śpi po nocce ja wróciłam właśnie z psami ze spaceru i coś nie chce mi się jechać ... taka jakaś niemoc mnie ogarnęła :/
Czarownica3006
No widac był tu jakiś silny wiatr z pyłkami [emoji6] piękna dizsiaj pogoda się szykuje, przyszły mąż w pracy a ja leze przed tv. Jutro jedziemy nad morze na majowke i powinnam się pakować czy coś. ... ale nic mi się nie chce [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
madzialenka3009
Antiope
Jak na początku się poznawałyśmy z dziewczynami, to było również kilka dziewczyn z Krakowa. Nie wiem co teraz przeważa Kraków czy pomorze. Na liście grudniówek jak już powstanie będzie informacja kto skąd jest, to się wyjaśni.czyżby bociany zaatakowały głównie zachodniopomorskie ?
Dziewczyny, czy któraś z was może polecić jakieś gospodarstwo do wyjazdu na wakacje? Nie musi być oficjalnie gospodarstwem agroturystycznym, to może być normalnie rolnik, który ma zwierzątka i wynajmuje kwatery. Chodzi mi o coś najchętniej w małopolsce, albo generalnie w stosunkowo niedalekiej odległości od Krakowa. Bardzo by nam pasowała okolica Czchowa, czy Rożnowa. Doszliśmy do wniosku, że w czasie trwania Dni Młodzieży w lipcu trzeba uciekać z Krakowa, bo nie dość, że zagrożenie terrorystyczne, to też wszystko będzie stało na głowie i ciężko będzie normalnie w mieście funkcjonować.
MyDream
Czarownica piateczka! My dzisiaj na koncert idziemy, powinnam jeszcze do pracy zajechac a ja leze i pachne. Brak weny totalny, jeszcze mnie zoladek sciska i muli.
Udalo sie ustalic wizyte?
Powiem Wam, ze tez wczoraj mialam gorszy dzien, udzielily mi sie watpliwosci. Na szczescie mialam wolne i zajelam sie sprzataniem
Jesli chodzi o auto, to w dzien kiedy testowalam odbieralismy autko, ktore wzielismy w leasing. Juz wiemy, ze pojezdzimy nim maks rok i bedziemy wymieniac na kombi albo cos wyzszego.
Kochane powiedzcie mi czy nasilaja Wam sie objawy w terminie spodziewanej @? Ja normalnie powinnam dzisiaj/jutro dostac i mocniej czuje brzuch i jajniki.
Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomoca na obczyznie jestem juz 6 lat ( kiedy to zlecialo???), ale planujemy zjechac w przeciagu maks 2. Bede w Slupsku na wakacje, musimy jakas kawke zaliczyc!Dziękuję Kochana :* wiadomość odczytałam, ale korzystam ostatnimi czasy jedynie z telefonu, i to rzadko, więc nie dałam rady odpisać. Od dawna w Słupsku nie mieszkasz? Ja się tam sprowadziłam dopiero 4 lata temu więc wciąż moja wiedza o lekarzach jest niewielka. Tym bardziej jestem wdzięczna za priva.
Powiem Wam, ze tez wczoraj mialam gorszy dzien, udzielily mi sie watpliwosci. Na szczescie mialam wolne i zajelam sie sprzataniem
Jesli chodzi o auto, to w dzien kiedy testowalam odbieralismy autko, ktore wzielismy w leasing. Juz wiemy, ze pojezdzimy nim maks rok i bedziemy wymieniac na kombi albo cos wyzszego.
Kochane powiedzcie mi czy nasilaja Wam sie objawy w terminie spodziewanej @? Ja normalnie powinnam dzisiaj/jutro dostac i mocniej czuje brzuch i jajniki.
Antiope
Nie zauważyłam nasilonych objawów w terminie @, ale to może dlatego, że ja mam raczej nieregularne, więc tak naprawdę, to nie wiem kiedy wypadła by następna @Czarownica piateczka! My dzisiaj na koncert idziemy, powinnam jeszcze do pracy zajechac a ja leze i pachne. Brak weny totalny, jeszcze mnie zoladek sciska i muli.
Nie ma problemu! Slupsk to moje rodzinne miasto wiec sluze pomoca na obczyznie jestem juz 6 lat ( kiedy to zlecialo???), ale planujemy zjechac w przeciagu maks 2. Bede w Slupsku na wakacje, musimy jakas kawke zaliczyc!
reklama
Czarownica3006
O, na wspolnej się zaczyna. Teraz to napewno nie wstanę [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]