reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oczywiście... mój mąż od razu stwierdził, że musi kupić nowy samochód. Ma teraz dobrą wymówkę, żeby zacząć się rozglądać za jakimś lepszym modelem. A to dopiero pierwsze dzieciątko nasze będzie ;)
Ja przed Bazylim też kupiłam nowy samochód. Stary był 3 drzwiowy z niewielkim bagażnikiem. Zamieniłam go na rodzinnego kombiaka.

reklama
A ja od niedawna mam moja wyczekana służbową octavie 3 i co.... pojeździłam pół roku i obawiam się, że będę musiała oddać osobie,która przyjdzie na zastępstwo za mnie do pracy.... chociaż wczoraj koleżanka dala mi nadzieje,ze w naszej firmie zostawiaja samochody sluzbowe na urlop macierzyński tlyko wiadomo tankowac trzeba za swoje. Ale to by była super opcja bo inaczej kolejne nieprzewidziane wydatki. ...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Czarownica jakiej firmy jesteś przedstawicielem?

My mamy kombi dwa foteliki się zmieszcza, więc na razie ten wydatek odkładamy na kiedyś :)

Bayer, a dlaczego pytasz? My tez mamy kombi prywatny ale nim jeździ mój przyszły mąż do pracy a ja muszę mieć swoje zeby być mobilna w ciazy i później z maluszkiem :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, nie kojarzę. Ja w Gryfinie w aptece pracuje, ale w prywatnej, moja kiero goni przedstawicieli, bo jest nie miła okropnie, więc przedstawiciele później nas omijają ;)

reklama
Do góry