Dziewczyny dzisiaj miałam najgorszy dzień ever ! Rano tak mnie mdliło, że siedziałam nad kibelkiem z pół godziny, potem miałam przypływ energii, posprzątałam, zrobiłam 3 prania, pospacerowałam z psem, odwiedziłam babcie i pracę na moment. A teraz przyszedł wieczór i mam wrażenie, że zaraz znowu z kibelkiem go spędzę. Pierwszy dzień mdłości za mną ciekawe czy sobie wmawiam to, ze względu na widok serducha wczoraj czy po prostu i do mnie przyszły objawy
reklama
creativo
Fanka BB :)
Dzien dobry
Czy mamusie juz wstaly ? Ja wczoraj mialam masakryczny dzien i to do wieczora ... ciagle zle sie czulam brzuch mnie bolal mocniej niz zwykle az wzielam nospe na wszelki wypadek bo sie przestraszylam i odpuscilo ale to pewnie z nerwow ... luby wczoraj poodkurzal za mnie ja sie polozylam i wszystko mnie denerwowalo teraz jest u nas jego corka co chwile mnie budzila co przysnelam to ona albo wstawala albo pila picie z butelki tak zrby slychac bylo szelest myslalam ze ja zabije a przez to ze teraz jest u nas musialam wstawac po 4 bo luby do pracy na 6 musze z nim jechac do pracy o brac samochod zeby pozniej ja zawiezc nie wiem czy to zmeczenie daje tak popalic czy hormony normalnie jakbym mogla to bym ja zabila wczoraj ! Na szczescie jutro i pojutrze luby ma wolne to bedzie ja obslugiwal a ja sobie spokojnie rano w domu pobede...
Czy mamusie juz wstaly ? Ja wczoraj mialam masakryczny dzien i to do wieczora ... ciagle zle sie czulam brzuch mnie bolal mocniej niz zwykle az wzielam nospe na wszelki wypadek bo sie przestraszylam i odpuscilo ale to pewnie z nerwow ... luby wczoraj poodkurzal za mnie ja sie polozylam i wszystko mnie denerwowalo teraz jest u nas jego corka co chwile mnie budzila co przysnelam to ona albo wstawala albo pila picie z butelki tak zrby slychac bylo szelest myslalam ze ja zabije a przez to ze teraz jest u nas musialam wstawac po 4 bo luby do pracy na 6 musze z nim jechac do pracy o brac samochod zeby pozniej ja zawiezc nie wiem czy to zmeczenie daje tak popalic czy hormony normalnie jakbym mogla to bym ja zabila wczoraj ! Na szczescie jutro i pojutrze luby ma wolne to bedzie ja obslugiwal a ja sobie spokojnie rano w domu pobede...
agnesis
Witam się i ja.
Bezsenność mnie dopadła. O 18 czułam się jakbym miała zasnąć na stojąco. Położyłam się o 20. O 22 obudziłam i przez pół nocy nie mogłam zasnąć. Zasnęłam koło 3 i obudziłam parę minut po 6. Tragedia. A wszystko dlatego że cycki mnie nie bolą. Normalnie zwariuję sama że sobą. Po cholerę człowiek sobie w głowie robi sam taki mętlik?! Już się zastanawiałam gdzie tu dziś na usg iść. Ale stwierdziłam że to głupi pomysł, bo ostatnie USG miałam w poniedziałek. Co za dużo to nie zdrowo. Wizytę mam 5 maja to wytrzymam, tylko żeby moja głowa zaczęła normalnie pracować i myśleć...
Bezsenność mnie dopadła. O 18 czułam się jakbym miała zasnąć na stojąco. Położyłam się o 20. O 22 obudziłam i przez pół nocy nie mogłam zasnąć. Zasnęłam koło 3 i obudziłam parę minut po 6. Tragedia. A wszystko dlatego że cycki mnie nie bolą. Normalnie zwariuję sama że sobą. Po cholerę człowiek sobie w głowie robi sam taki mętlik?! Już się zastanawiałam gdzie tu dziś na usg iść. Ale stwierdziłam że to głupi pomysł, bo ostatnie USG miałam w poniedziałek. Co za dużo to nie zdrowo. Wizytę mam 5 maja to wytrzymam, tylko żeby moja głowa zaczęła normalnie pracować i myśleć...
cześć dziewczyny, to i ja się witam :-) ja miałam wczoraj podobnie, w ogóle spać nie mogłam, miałam mega ból brzucha i czułam, że serducho mi tak bije, że zaraz wyskoczy! dziś obudziłam się z mega bólem głowy nie wiem jak ja dziś przetrwam dzień w pracy...znacie jakieś dobre metody na ból głowy? ja mam mega migreny i teraz w ciąży zapewne nie mogę brać swoich tabletek na migrenę...dżizas!! Help!!
postanowiłam, że jak będę w poniedziałek u lekarza i okaże się, że wszystko jest ok to wtedy poinformuję mojego lubego "czekoladowym telegramem", że będzie tatusiem po raz 3-ci pewnie z krzesła w robocie spadnie jak otrzyma paczkę :-)
postanowiłam, że jak będę w poniedziałek u lekarza i okaże się, że wszystko jest ok to wtedy poinformuję mojego lubego "czekoladowym telegramem", że będzie tatusiem po raz 3-ci pewnie z krzesła w robocie spadnie jak otrzyma paczkę :-)
creativo
Zadora podobno migrena odpuszcza w ciazy tak polozna mowila do znajomej ktora tez sie martwila ... moze spacer dobrze ci zrobi albo sie zdrzemnij
Mnie bol glowy dopada raz na jakis czas i to taki ze czesto po prostu nie biore tabletki chyba ze juz bardzo mi dokucza
Sprawdz cisnienie moze masz za wysokie a to niebezpieczne w ciazy
Agnesis nie nakrecaj sie na pewno wszystko jest w porzadku
Mnie bol glowy dopada raz na jakis czas i to taki ze czesto po prostu nie biore tabletki chyba ze juz bardzo mi dokucza
Sprawdz cisnienie moze masz za wysokie a to niebezpieczne w ciazy
Agnesis nie nakrecaj sie na pewno wszystko jest w porzadku
caly zestaw, mdlosci, cycki szaleja, plecy bola, jajniki bola, brzuch sie odzywa, wymioty zaliczone, pelno pryszczy, wlosy ciagle tluste, sennosc, nerwowowsc
mnie zaczelo pierwszy raz mdlic w 30 dc a jak na drugi dzien zrobilam test to sie momentalnie nasilily mdlosciDziewczyny dzisiaj miałam najgorszy dzień ever ! Rano tak mnie mdliło, że siedziałam nad kibelkiem z pół godziny, potem miałam przypływ energii, posprzątałam, zrobiłam 3 prania, pospacerowałam z psem, odwiedziłam babcie i pracę na moment. A teraz przyszedł wieczór i mam wrażenie, że zaraz znowu z kibelkiem go spędzę. Pierwszy dzień mdłości za mną ciekawe czy sobie wmawiam to, ze względu na widok serducha wczoraj czy po prostu i do mnie przyszły objawy
anio0
Trzymam kciuki!hej dzis sądny dzien-wizyta!!! ale mam stresa
reklama
Czarownica3006
U mnie też! Trzymam kciuki bedzie dobrze !hej dzis sądny dzien-wizyta!!! ale mam stresa
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom