reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny! Gratuluje wszyskim przyszłym mamusiom grudniaczków. Rok temu na poczatku kwietnia beta wskazywała u mnie 4tc. Dziś mam kochanego synka, urodzonego w grudniu :) Duuuuuuuużo zdrówka Wam życzę! I współczuje tym "chorym na zapachy" w I trymestrze :)

Dziewczyny, współczuję wam! Ja na szczęście nie wiem co to są mega mdłości i wymioty, zamdli mnie raz na ruski rok i tylko tyle, w pierwszej ciąży też zostałam oszczędzona ;-) jestem tylko mega zmęczona i śpiąca ;-)

creativo ja mam dwie poduszki do spania w ciąży. Jedną kupiłam używaną, a drugą dostałam później. Moim zdaniem bardzo się przydaje, zarówno w ciąży, jak i potem do karmienia dziecka. Używaną kupiłam bodajże za 50 zł, więc nie ma tragedii. Ale jak umiesz szyć, to możesz to wykorzystasz. Tylko istotnie jest to co dasz do wnętrza, bo poduszka którą kupiłam jest oryginalna i jest super, a ta którą dostałam jest jakiejś nieznanej firmy i ma słabe wypełnienie i tak już nie pełni swojej roli.

Lux u mnie nadal bez mdłości i innych objawów. Nawet zmęczona już nie jestem i ciśnienie mam wyższe. Boję się co to znaczy.

creativo ja mam dwie poduszki do spania w ciąży. Jedną kupiłam używaną, a drugą dostałam później. Moim zdaniem bardzo się przydaje, zarówno w ciąży, jak i potem do karmienia dziecka. Używaną kupiłam bodajże za 50 zł, więc nie ma tragedii. Ale jak umiesz szyć, to możesz to wykorzystasz. Tylko istotnie jest to co dasz do wnętrza, bo poduszka którą kupiłam jest oryginalna i jest super, a ta którą dostałam jest jakiejś nieznanej firmy i ma słabe wypełnienie i tak już nie pełni swojej roli.

Lux u mnie nadal bez mdłości i innych objawów. Nawet zmęczona już nie jestem i ciśnienie mam wyższe. Boję się co to znaczy.
odgon te zle mysli! w ktorym dokladnie tygodniu jestes?

reklama
Do góry