reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Gratuluje wszyskim przyszłym mamusiom grudniaczków. Rok temu na poczatku kwietnia beta wskazywała u mnie 4tc. Dziś mam kochanego synka, urodzonego w grudniu Duuuuuuuużo zdrówka Wam życzę! I współczuje tym "chorym na zapachy" w I trymestrze
dziękuję!Cześć dziewczyny! Gratuluje wszyskim przyszłym mamusiom grudniaczków. Rok temu na poczatku kwietnia beta wskazywała u mnie 4tc. Dziś mam kochanego synka, urodzonego w grudniu Duuuuuuuużo zdrówka Wam życzę! I współczuje tym "chorym na zapachy" w I trymestrze
MyDream
Bry
Lux u mnie to samo, chodze jak zombie. Biszkopty ratuja mi zycie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Lux u mnie to samo, chodze jak zombie. Biszkopty ratuja mi zycie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
lastpetunia1
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, współczuję wam! Ja na szczęście nie wiem co to są mega mdłości i wymioty, zamdli mnie raz na ruski rok i tylko tyle, w pierwszej ciąży też zostałam oszczędzona ;-) jestem tylko mega zmęczona i śpiąca ;-)
Antiope
creativo ja mam dwie poduszki do spania w ciąży. Jedną kupiłam używaną, a drugą dostałam później. Moim zdaniem bardzo się przydaje, zarówno w ciąży, jak i potem do karmienia dziecka. Używaną kupiłam bodajże za 50 zł, więc nie ma tragedii. Ale jak umiesz szyć, to możesz to wykorzystasz. Tylko istotnie jest to co dasz do wnętrza, bo poduszka którą kupiłam jest oryginalna i jest super, a ta którą dostałam jest jakiejś nieznanej firmy i ma słabe wypełnienie i tak już nie pełni swojej roli.
Lux u mnie nadal bez mdłości i innych objawów. Nawet zmęczona już nie jestem i ciśnienie mam wyższe. Boję się co to znaczy.
Lux u mnie nadal bez mdłości i innych objawów. Nawet zmęczona już nie jestem i ciśnienie mam wyższe. Boję się co to znaczy.
odgon te zle mysli! w ktorym dokladnie tygodniu jestes?creativo ja mam dwie poduszki do spania w ciąży. Jedną kupiłam używaną, a drugą dostałam później. Moim zdaniem bardzo się przydaje, zarówno w ciąży, jak i potem do karmienia dziecka. Używaną kupiłam bodajże za 50 zł, więc nie ma tragedii. Ale jak umiesz szyć, to możesz to wykorzystasz. Tylko istotnie jest to co dasz do wnętrza, bo poduszka którą kupiłam jest oryginalna i jest super, a ta którą dostałam jest jakiejś nieznanej firmy i ma słabe wypełnienie i tak już nie pełni swojej roli.
reklama
aaa juz dojrzalam, kiedy masz kolejne usg? mozesz zawsze na ip jechac by powiedziei co moze byc przyczyna tak wysokiego cisnieniaLux, tak jak na suwaczku; 7t6d.