reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Musisz myśleć pozytywnie. To jest wczesna ciąża i często jeszcze niewiele widać. U mnie też był pęcherzyk tylko i lekarz powiedział że "być może jest ciąża ale to za wcześnie żeby potwierdzić" no i też muszę uzbroić się w cierpliwość. Będzie dobrzeTyle sie słyszy od kobiet w ciąży ze lekarz daje skierowanie do szpitala pewny ze maluch sie nie rozwija i serducho nie urośnie a okazuje sie ze inny lekarz po usg stwierdza ze serduszko bije Moze sie nie znam ale na mój rozum skoro jest przyrost hcg a progesteron tez jest ok to chyba ciąża sie rozwija i ma szanse na to ze to serduszko sie wykształci?Juz sama nie wiem ,moze sobie tak tłumacze zeby nie wyć w poduche...
cytrusowa85
Aniek to wczesna ciaza . nawet mniej niz 6tc takze nie bylo możliwości na serduszko za wczesnie. Kazda z nas tutaj czeka na serduszko. Na usg jak ginekolog robi pomiar to pokazuje się tc z usg
anio0
Cześć dziewczyny
Aneta, trzymam za Ciebie dzisiaj mocno kciuki i myślami jestem z Tobą i Fasolkiem :*
Aniek, witaj Tak jak już koleżanki wspomniały, na przełomie 6-7 tygodnia serduszko dopiero zaczyna bić. Oczywiście, u jednych następuje to chwilę szybciej, a u innych później. Nie ma co się stresować niepotrzebnie Niestety, ale zostaje nam czekanie,,,,
A ja... mam jeszcze tydzień tylko (aż?) do wizyty. Mam nadzieję, że to szybko zleci... Na razie czeka mnie przeprowadzka na spartańskie warunki do nowego mieszkania - i to jutro! Nie wiem jak będzie z dostępem do internetu, więc możliwe, że będę tu rzadziej zaglądać Wczoraj z kolei zrobiłam sobie wszystkie badania krwi, na które dostałam ostatnio skierowanie. Szkoda tylko, że wyniki wędrują od razu do gina z NFZ i nie mam nawet okazji im się przyjrzeć przed wizytą, a ta nastąpi w przyszły piątek.
Aneta, trzymam za Ciebie dzisiaj mocno kciuki i myślami jestem z Tobą i Fasolkiem :*
Aniek, witaj Tak jak już koleżanki wspomniały, na przełomie 6-7 tygodnia serduszko dopiero zaczyna bić. Oczywiście, u jednych następuje to chwilę szybciej, a u innych później. Nie ma co się stresować niepotrzebnie Niestety, ale zostaje nam czekanie,,,,
A ja... mam jeszcze tydzień tylko (aż?) do wizyty. Mam nadzieję, że to szybko zleci... Na razie czeka mnie przeprowadzka na spartańskie warunki do nowego mieszkania - i to jutro! Nie wiem jak będzie z dostępem do internetu, więc możliwe, że będę tu rzadziej zaglądać Wczoraj z kolei zrobiłam sobie wszystkie badania krwi, na które dostałam ostatnio skierowanie. Szkoda tylko, że wyniki wędrują od razu do gina z NFZ i nie mam nawet okazji im się przyjrzeć przed wizytą, a ta nastąpi w przyszły piątek.
aneta_ck
W koncu mozna polubić post. Na tydz znikla mi ta opcja z aplikacji. Czekam na obchod. Pewnie okolo 9.00 przyjda i zdecydują co dalej. Strasznie sie martwie o moje male serduszko czy dalo rade przeyrwac takie krwawienie.
Dziekuje za kciuki:*
zaciśnięte [emoji106]W koncu mozna polubić post. Na tydz znikla mi ta opcja z aplikacji. Czekam na obchod. Pewnie okolo 9.00 przyjda i zdecydują co dalej. Strasznie sie martwie o moje male serduszko czy dalo rade przeyrwac takie krwawienie.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antiope
anetko kciuki zaciśnięte.
A na wtorek 19 kwietnia i ja czekam z niecierpliwością. Strasznie mi się dłużył ten ostatni tydzień, a tu jeszcze kolejny trzeba czekać. Mam nadzieję, że tego dnia wszystkie wizytujące zobaczymy bijące serduszka.
A na wtorek 19 kwietnia i ja czekam z niecierpliwością. Strasznie mi się dłużył ten ostatni tydzień, a tu jeszcze kolejny trzeba czekać. Mam nadzieję, że tego dnia wszystkie wizytujące zobaczymy bijące serduszka.