reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam :) dzidzia zyje bije jej pięknie serduszko. Dala radę przetrwać te krwawienia. Troszkę jej sie domek odksztalcil ale pani doktor mowi ze nieszkodzi. Zle wiadomosci sa takie ze mam krwiaka na krwiaku. Jeden pod dzieckiem i jak wyleci to nic sie nie stanie a drugi bardzo duzy nad. I jak on poleci to niestety dzidzia nie da rady. Jedyna nadzieja w tym ze pani doktor nie byla pewna. Mowi ze to moze tez byc miesien i wtedy nic sie nie stanie . a krwawie podobno dla tego ze miso rosnie i jego domek wypycha ta cała luzna tkanke. Mam nakaz powolnego chodzenia i bedziemy obserwowac co sie dziej.

reklama
Aneta super z Maleństwo ma się dobrze.
A chyba krwiaki mogą się wchłonąć, prawda?
Oby dalej wszystko też było już tylko lepiej :)

Zeżarło mi posta :mad: Antiope kąpiele w chlorku magnezu i oliwa magnezowa to suplementacja magnezu właśnie tylko przez skórę bo tak się lepiej wchłania niż z tabletek.
Nie chce mi się drugi raz pisać, wiec krótko tylko, w 2010 nie słyszałam o planach porodu i takiego nie miałam, w 2013 miałam, ale poród indukowany całkowicie więc nijak się miał do tego mój plan.
Aneta ja po poronieniu w kolejnej ciąży miałam krew w macicy mimo, iż przed zajściem miałam jeszcze normalną miesiączkę. Na 3 wizycie juz było czysto. Ale wiadomo - krew to nie to samo co krwiak. Ale one się zazwyczaj wchłaniają. Trzeba tylko się oszczędzać :) nadal trzymam kciuki ;)

Witam Was serdecznie! Dawno się nie odzywałam. Dostałam od lekarki luteinę i jak narazie wszystko się uspokoiło... Termin usg mam tak jak większość z Was na 19 kwietnia ;) ale postanowiłam dziś pójść prywatnie żeby się skonsultować z innym lekarzem.
Anetko bardzo się cieszę, że u Ciebie dobrze! Pozdrawiam Cie i życzę dużo siły.

reklama
Witam Was serdecznie! Dawno się nie odzywałam. Dostałam od lekarki luteinę i jak narazie wszystko się uspokoiło... Termin usg mam tak jak większość z Was na 19 kwietnia ;) ale postanowiłam dziś pójść prywatnie żeby się skonsultować z innym lekarzem.
Anetko bardzo się cieszę, że u Ciebie dobrze! Pozdrawiam Cie i życzę dużo siły.

Czyli plamienia się już nie powtórzyly? A pracujesz czy masz L4?

Do góry