reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

To moja pierwsza ciąża dlatego jestem zieloną jeżeli chodzi o to wszystko:)
Ciężko mi Was pocieszać, bo sama się zastanawiam jak to u mnie będzie. Idę prywatnie.

reklama
betanue nic się nie martw :) Mogę zapytać, ile masz lat? Pytam, bo ja w pierwszej ciąży byłam bardzo młoda i to też był dla mnie niezły kosmos :)

Za 2 tygodnie mam prywatną wizytę, wtedy chyba będzie na to najlepszy czas, bo minie krytyczny moment, w którym serduszko mojego Fasola przestało ostatnio bić :( na razie wrócę do dzisiejszego gina w piątek, mam przyjść z wynikami bety...

reklama
No właśnie, nie wolno się nakręcać i panikować. Musimy się za siebie wszystkie nawzajem wziąć, żeby wytrzymać ze sobą tu 9 miesięcy i dłużej :)

Ja miałam ... prawie 20 :) teraz mam prawie 30... więc różnica między dziećmi będzie 10 lat (ponad). Nie myślicie, że to bardzo dużo?

Do góry