reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Staram się nie wierzyć, ale mam wrażenie, że na koniec tylko ja z chłopcem zostanę, a Wy wszystkie będziecie miały małe księżniczki.

Mnie w zasadzie już nie mdli, tylko czasami mi sie zdarzy moment, najczęściej przy myciu zębów.

To jak cos to pamiętaj o wymiance;)
Ja chcę księcia ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
oj ja jeszcze nie znam plci, przy pierwszym to mi bez roznicy, przy kolejnym bede marudzic pewnie :)

A ja już prawie jestem pewna że będzie chłopak, takie mam przeczucie. Jeśli na USG powiedzą inaczej to się zdziwię;) Może to dobrze pogodzić się z tym faktem wczesniej bo nieco bardziej wolałabym mieć drugą córkę.

No ja w poprzedniej ciąży też chciałam dziewczynkę, ale jakoś w miarę szybko pogodziłam się z chłopcem w nadziei, że następna będzie dziewczynka.

Jeśli chodzi o wagę, to na szczęście trochę przystopowało. Na początku przytyłam 3 kilogramy, ale od kilku tygodni tylko 1 kolejny kilogram przybył, więc w sumie ze 4. Z bazylim na tym etapie miałam +2 kg. Miejmy nadzieję, że tym razem nie przytyję więcej niż 10
ciekawe ie ja przytyje, bo ja jestem z tych bardziej sloniowych :)

Ehh dziewczyny wy dzis tez macie takiego lenia? Mi sie normalnie nawet ruszyć nie chce a co dopiero troche w domu ogarnac... Cos musze zrobic bo mąż przyjdzie z pracy a taki bałagan. A on nie umie sie we mnie wczuć ze czasem nie mam na nic chęci :D

Ehh dziewczyny wy dzis tez macie takiego lenia? Mi sie normalnie nawet ruszyć nie chce a co dopiero troche w domu ogarnac... Cos musze zrobic bo mąż przyjdzie z pracy a taki bałagan. A on nie umie sie we mnie wczuć ze czasem nie mam na nic chęci :D
to co ja mam powiedziec, jak wstaje o 6-ej, jade pomoc przy bratanicy, na 9-ta do pracy, koncze o 17-tej i jak wracm to zdycham :D dobrze, ze chlopina porobi w domu, bo jest przedemna

reklama
a ja to nie wiem. moja mama do mojego męża mówi że jak wdałam się w nią to będzie miał syna, potem dużo córek i dopiero za szóstym razem znów syna haha i pyta czy chcę do tej liczby dobić :D

Do góry