reklama
przy myciu zebow wymiotuje lekko, ale takich wymiotow jak przedtem to juz nie mamMdli cie ale nie wymiotujesz?
Antiope
Fanka BB :)
Staram się nie wierzyć, ale mam wrażenie, że na koniec tylko ja z chłopcem zostanę, a Wy wszystkie będziecie miały małe księżniczki.nie wierz w to, moze bedzie teraz corcia
Mnie w zasadzie już nie mdli, tylko czasami mi sie zdarzy moment, najczęściej przy myciu zębów.
elifit
Moderatorka
Macie pozwruszajcie się
MyDream
Ja nie wymiotuje od mniej wiecej 12tc, ale zdazaly mi sie sporadyczne dni gdzie zwalalo mnie znog i wymitowalam. Teraz czuje sie generalnie bardzo dobrze, tylko taka troche snieta, mega rozleniwiona. Mam nadzieje, ze to zelazo mnie lekko podkreci Schudlam 2 kg, czyli od poczatkowej wagi przytylam 2kg. Wszystko w brzuchol idzie, bo mieszcze sie we wszystkie spodnie tylko nie moge ich dopiac A jak u Was z waga?a mdlosc i wymioty nadal masz? mi wrocily mdlosci
oj ja jeszcze nie znam plci, przy pierwszym to mi bez roznicy, przy kolejnym bede marudzic pewnieStaram się nie wierzyć, ale mam wrażenie, że na koniec tylko ja z chłopcem zostanę, a Wy wszystkie będziecie miały małe księżniczki.
Mnie w zasadzie już nie mdli, tylko czasami mi sie zdarzy moment, najczęściej przy myciu zębów.
u mnie na poczatku minus 3-4 kg a teraz kolo kilogram na plusJa nie wymiotuje od mniej wiecej 12tc, ale zdazaly mi sie sporadyczne dni gdzie zwalalo mnie znog i wymitowalam. Teraz czuje sie generalnie bardzo dobrze, tylko taka troche snieta, mega rozleniwiona. Mam nadzieje, ze to zelazo mnie lekko podkreci Schudlam 2 kg, czyli od poczatkowej wagi przytylam 2kg. Wszystko w brzuchol idzie, bo mieszcze sie we wszystkie spodnie tylko nie moge ich dopiac A jak u Was z waga?
no i sie poryczalam!!! dzieci to najwspanialsi kibicie ♥Macie pozwruszajcie się
Antiope
No ja w poprzedniej ciąży też chciałam dziewczynkę, ale jakoś w miarę szybko pogodziłam się z chłopcem w nadziei, że następna będzie dziewczynka.oj ja jeszcze nie znam plci, przy pierwszym to mi bez roznicy, przy kolejnym bede marudzic pewnie
Jeśli chodzi o wagę, to na szczęście trochę przystopowało. Na początku przytyłam 3 kilogramy, ale od kilku tygodni tylko 1 kolejny kilogram przybył, więc w sumie ze 4. Z bazylim na tym etapie miałam +2 kg. Miejmy nadzieję, że tym razem nie przytyję więcej niż 10
reklama
MyDream
Mi bylo obojetne kto tam siedzi, wydaje mi sie, ze w drugiej ciazy tez nie bede sie nastawiac. Wiadomo, dziewczynka bylaby wisienka na torcie, ale dwaj chlopcy dla mnie tez bomba Ale teraz to moge sobie mowic, zobaczymy co czas pokaze
Ja tez bym nie chciala przytyc wiecej niz 10kg. Staram sie kontorlowac co jem bo jesc mi sie chce strasznie i wszystko! Gdybym sobie pozwalala to cos czuje, ze do 25kg byl dobila
Ja tez bym nie chciala przytyc wiecej niz 10kg. Staram sie kontorlowac co jem bo jesc mi sie chce strasznie i wszystko! Gdybym sobie pozwalala to cos czuje, ze do 25kg byl dobila