reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Widzę ze rozbieżność duża jeśli co Chińczyków chodzi:) Ja tak szczerze mówiąc uwierzę jak urodze. Mój synek był do 29 tygodnia dziewczynką według USG. ... a poza tym urodził się 1 kwietnia... także wiecie....

wyszedl mi syn, a jak wpisalam dzien wczesniej domniemana date poczecia (a skad mam wiedziec kiedy zaszlam?) to corka wiec blizniaki hahahah brak slow
A to gdzie Ty masz kalendarz chiński w którym się dokładna datę poczęcie podaje. Podrzuć link. Ja znalazłam tylko takie w formie tableki z wiekiem matki i miesiącem poczęcia. Ja tam akurat wiem, kiedy się moje dzieci poczęły. Bazyli 4 lutego 2013, a obecny maluch 12 marca 2016 :happy2:

reklama
W pierwszej ciąży znałam konkretne daty możliwego zapłodnienia i ze wszystkich możliwych chińskich wróżb wychodził chłopiec.... no a mamy córkę.. Także teraz nawet nie sprawdzam ;)

Do góry