elunia1983
Fanka BB :)
I co tam wyszło Lux?hej laski, a to ciekawy ten chinski kalendarz, moze i ja dla picu sprawdze co mi tam wyjdzie ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co tam wyszło Lux?hej laski, a to ciekawy ten chinski kalendarz, moze i ja dla picu sprawdze co mi tam wyjdzie ;D
wyszedl mi syn, a jak wpisalam dzien wczesniej domniemana date poczecia (a skad mam wiedziec kiedy zaszlam?) to corka wiec blizniaki hahahah brak slowI co tam wyszło Lux?
ja tam a takie cos nie wierze heheWidzę ze rozbieżność duża jeśli co Chińczyków chodzi Ja tak szczerze mówiąc uwierzę jak urodze. Mój synek był do 29 tygodnia dziewczynką według USG. ... a poza tym urodził się 1 kwietnia... także wiecie....
Może w brzuszku Ci się drugie chowa....za 1wyszedl mi syn, a jak wpisalam dzien wczesniej domniemana date poczecia (a skad mam wiedziec kiedy zaszlam?) to corka wiec blizniaki hahahah brak slow
Ja też, tak z ciekawości zdałam to pytanie...ja tam a takie cos nie wierze hehe
nie nie a zeby smieszniej bylo to uwaga wpisalam w inny kalendarz na innej stronce i corka wyszla wiec...cholera wieMoże w brzuszku Ci się drugie chowa....za 1
Mialas cesarke ?Boli mnie w dole brzucha, tak jakby mnie piecze od srodka.. ale nie pecherz tylko w miejscu gdzie mam blizne po operacji i od srodka mnie tak piecze, pali, nie wiem jak to nazwac
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A to gdzie Ty masz kalendarz chiński w którym się dokładna datę poczęcie podaje. Podrzuć link. Ja znalazłam tylko takie w formie tableki z wiekiem matki i miesiącem poczęcia. Ja tam akurat wiem, kiedy się moje dzieci poczęły. Bazyli 4 lutego 2013, a obecny maluch 12 marca 2016wyszedl mi syn, a jak wpisalam dzien wczesniej domniemana date poczecia (a skad mam wiedziec kiedy zaszlam?) to corka wiec blizniaki hahahah brak slow