reklama
mam nadzieje, że to dwie małe kobietkiDzień dobry dziewczynki
My dziś odstawiamy młodego w południe do mojej mamy. Zostanie tam do jutra, bo idziemy na imprezkę urodzinową kolegi D. Nie mam się w co ubrać! Ratunku!
Jaki laktator zamówiłaś? Ja dostałam swoją medelę pierwszą. Tak bym nie kupowała, bo zakładałam, że będę tylko piersią karmić. Tak samo z butelkami, żadnej nie kupiłam; dopiero później, jak się okazało, że niestety trzeba. Teraz też nie zamierzam kupować butelek. Dopiero jak by się okazało, że z jakiegoś powodu są potrzebne.
Współczucia. Może tam są dziewczynki, skoro przy synkach nie miałaś mdłości?
Jaki cudny chłopak! rowerek świetny.My mieliśmy TupTup. Ale 6 lat temu te rowery wchodziły na rynek. Teraz jest większy wybór.
Pierwsze zdjęcie jak miał 1,5 roku. Drugie 2 lata.Zobacz załącznik 760659 Zobacz załącznik 760660
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja butelke musze miec w razie czego, zawsze potem moze byc do herbatki, ale ja mam inna sytuacje i ten mlody w brzuszku znow ma cos z nerka wiec wole byc przygotowana na wszystko.Dzień dobry dziewczynki
My dziś odstawiamy młodego w południe do mojej mamy. Zostanie tam do jutra, bo idziemy na imprezkę urodzinową kolegi D. Nie mam się w co ubrać! Ratunku!
Jaki laktator zamówiłaś? Ja dostałam swoją medelę pierwszą. Tak bym nie kupowała, bo zakładałam, że będę tylko piersią karmić. Tak samo z butelkami, żadnej nie kupiłam; dopiero później, jak się okazało, że niestety trzeba. Teraz też nie zamierzam kupować butelek. Dopiero jak by się okazało, że z jakiegoś powodu są potrzebne.
Współczucia. Może tam są dziewczynki, skoro przy synkach nie miałaś mdłości?
Wrocilam wlasnie z badan. Ostatni raz pojechalam tutaj do nas so osrodka.. pojechalam tylko dlatego ze pojechalam z dziadkiem bo nasze auto dalej u mechanika, a oni sa starej daty i oni pzreciez zawsze tutaj jezdza, do miasta szkoda paliwa i auto sie zuzywa i ble ble ble.. wracajac do tego ze bylam w osrodku u nas, to kolejka jak zakomuny, glodna czekalam półtorej godziny, to jeszcze te baby w tym osrodku takie wredne no szok.. wyobrazacie sobie ze do wypisania dwoch papierkow trzeba trzech pielegniarek ???? [emoji23] Ja nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.. szok.. ale spotkalam w osrodku szwagierke, wiec wyslalam dziadka do domu a wrocilam ze szwagierka i przynajmniej w sklepie stanelysmy i kupilam sobie kawke zbozowa inke bo mialam smak [emoji6]
Dzis na obiad beda ziemniaczki z koperkiem i cukinia do tego [emoji6]
U was tez dzis tak wieje ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Boli mnie w dole brzucha, tak jakby mnie piecze od srodka.. ale nie pecherz tylko w miejscu gdzie mam blizne po operacji i od srodka mnie tak piecze, pali, nie wiem jak to nazwac
Tak strasznie wieje, ale chociaż pogoda ładna słonko świeciJa butelke musze miec w razie czego, zawsze potem moze byc do herbatki, ale ja mam inna sytuacje i ten mlody w brzuszku znow ma cos z nerka wiec wole byc przygotowana na wszystko.
Wrocilam wlasnie z badan. Ostatni raz pojechalam tutaj do nas so osrodka.. pojechalam tylko dlatego ze pojechalam z dziadkiem bo nasze auto dalej u mechanika, a oni sa starej daty i oni pzreciez zawsze tutaj jezdza, do miasta szkoda paliwa i auto sie zuzywa i ble ble ble.. wracajac do tego ze bylam w osrodku u nas, to kolejka jak zakomuny, glodna czekalam półtorej godziny, to jeszcze te baby w tym osrodku takie wredne no szok.. wyobrazacie sobie ze do wypisania dwoch papierkow trzeba trzech pielegniarek ???? [emoji23] Ja nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.. szok.. ale spotkalam w osrodku szwagierke, wiec wyslalam dziadka do domu a wrocilam ze szwagierka i przynajmniej w sklepie stanelysmy i kupilam sobie kawke zbozowa inke bo mialam smak [emoji6]
Miłego dnia
elifit
Moderatorka
wczoraj tak miałam, przeszło.Boli mnie w dole brzucha, tak jakby mnie piecze od srodka.. ale nie pecherz tylko w miejscu gdzie mam blizne po operacji i od srodka mnie tak piecze, pali, nie wiem jak to nazwac
Wieje od wczoraj ale deszczu brak.
Antiope
Fanka BB :)
My też mamy TupTup, tylko niebieskiMy mieliśmy TupTup. Ale 6 lat temu te rowery wchodziły na rynek. Teraz jest większy wybór.
Pierwsze zdjęcie jak miał 1,5 roku. Drugie 2 lata.Zobacz załącznik 760659 Zobacz załącznik 760660
Każdy wedle swoich potrzeb. Zresztą ja nie kupuję, bo jak będzie trzeba, to zawsze można skoczyć do któregoś hipermarketu u nas na osiedlu, to kwestia 10 minut, więc nie ma sensu na zapas kupować.Ja butelke musze miec w razie czego, zawsze potem moze byc do herbatki, ale ja mam inna sytuacje i ten mlody w brzuszku znow ma cos z nerka wiec wole byc przygotowana na wszystko.
To samo miałam napisać, ale mnie ubiegłaś.Tak strasznie wieje, ale chociaż pogoda ładna słonko świeci
Miłego dnia
reklama
elunia1983
Fanka BB :)
A u mnie pada i wieje brrr.... odnośnie biegówek my mamy b-twin z decathlonu i jest super. Mały dostał jak mial 22 miesiące. Wcześniej uwielbiał wszelkiego rodzaju jezdziki. Miesiąc jeździł po domu . Po miesiącu jak pierwszy raz wzięliśmy go na podwórko to śmigal tak że musieliśmy za nim biec i tak mu zostało dlatego na rower najczęściej chodzi z tatą! Z mamą na spacery