reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

My mieliśmy TupTup. Ale 6 lat temu te rowery wchodziły na rynek. Teraz jest większy wybór.

Pierwsze zdjęcie jak miał 1,5 roku. Drugie 2 lata.
2012-07-09 10.05.55.jpg
2013-04-14 10.50.56.jpg

Załączniki

• 2012-07-09 10.05.55.jpg
    2012-07-09 10.05.55.jpg
    628,4 KB · Wyświetleń: 179
  • 2013-04-14 10.50.56.jpg
    2013-04-14 10.50.56.jpg
    680,6 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Dzień dobry dziewczynki
My dziś odstawiamy młodego w południe do mojej mamy. Zostanie tam do jutra, bo idziemy na imprezkę urodzinową kolegi D. Nie mam się w co ubrać! Ratunku! :-p

Jaki laktator zamówiłaś? Ja dostałam swoją medelę pierwszą. Tak bym nie kupowała, bo zakładałam, że będę tylko piersią karmić. Tak samo z butelkami, żadnej nie kupiłam; dopiero później, jak się okazało, że niestety trzeba. Teraz też nie zamierzam kupować butelek. Dopiero jak by się okazało, że z jakiegoś powodu są potrzebne.

Współczucia. Może tam są dziewczynki, skoro przy synkach nie miałaś mdłości? :happy2:
mam nadzieje, że to dwie małe kobietki :)

Dzień dobry dziewczynki
My dziś odstawiamy młodego w południe do mojej mamy. Zostanie tam do jutra, bo idziemy na imprezkę urodzinową kolegi D. Nie mam się w co ubrać! Ratunku! :-p

Jaki laktator zamówiłaś? Ja dostałam swoją medelę pierwszą. Tak bym nie kupowała, bo zakładałam, że będę tylko piersią karmić. Tak samo z butelkami, żadnej nie kupiłam; dopiero później, jak się okazało, że niestety trzeba. Teraz też nie zamierzam kupować butelek. Dopiero jak by się okazało, że z jakiegoś powodu są potrzebne.

Współczucia. Może tam są dziewczynki, skoro przy synkach nie miałaś mdłości? :happy2:
Ja butelke musze miec w razie czego, zawsze potem moze byc do herbatki, ale ja mam inna sytuacje i ten mlody w brzuszku znow ma cos z nerka wiec wole byc przygotowana na wszystko.

Wrocilam wlasnie z badan. Ostatni raz pojechalam tutaj do nas so osrodka.. pojechalam tylko dlatego ze pojechalam z dziadkiem bo nasze auto dalej u mechanika, a oni sa starej daty i oni pzreciez zawsze tutaj jezdza, do miasta szkoda paliwa i auto sie zuzywa i ble ble ble.. wracajac do tego ze bylam w osrodku u nas, to kolejka jak zakomuny, glodna czekalam półtorej godziny, to jeszcze te baby w tym osrodku takie wredne no szok.. wyobrazacie sobie ze do wypisania dwoch papierkow trzeba trzech pielegniarek ???? [emoji23] Ja nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.. szok.. ale spotkalam w osrodku szwagierke, wiec wyslalam dziadka do domu a wrocilam ze szwagierka i przynajmniej w sklepie stanelysmy i kupilam sobie kawke zbozowa inke bo mialam smak [emoji6]

Dzis na obiad beda ziemniaczki z koperkiem i cukinia do tego [emoji6]

U was tez dzis tak wieje ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja butelke musze miec w razie czego, zawsze potem moze byc do herbatki, ale ja mam inna sytuacje i ten mlody w brzuszku znow ma cos z nerka wiec wole byc przygotowana na wszystko.

Wrocilam wlasnie z badan. Ostatni raz pojechalam tutaj do nas so osrodka.. pojechalam tylko dlatego ze pojechalam z dziadkiem bo nasze auto dalej u mechanika, a oni sa starej daty i oni pzreciez zawsze tutaj jezdza, do miasta szkoda paliwa i auto sie zuzywa i ble ble ble.. wracajac do tego ze bylam w osrodku u nas, to kolejka jak zakomuny, glodna czekalam półtorej godziny, to jeszcze te baby w tym osrodku takie wredne no szok.. wyobrazacie sobie ze do wypisania dwoch papierkow trzeba trzech pielegniarek ???? [emoji23] Ja nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.. szok.. ale spotkalam w osrodku szwagierke, wiec wyslalam dziadka do domu a wrocilam ze szwagierka i przynajmniej w sklepie stanelysmy i kupilam sobie kawke zbozowa inke bo mialam smak [emoji6]

Tak strasznie wieje, ale chociaż pogoda ładna słonko świeci :)

Miłego dnia ;)

My mieliśmy TupTup. Ale 6 lat temu te rowery wchodziły na rynek. Teraz jest większy wybór.

Pierwsze zdjęcie jak miał 1,5 roku. Drugie 2 lata.Zobacz załącznik 760659 Zobacz załącznik 760660
My też mamy TupTup, tylko niebieski

Każdy wedle swoich potrzeb. Zresztą ja nie kupuję, bo jak będzie trzeba, to zawsze można skoczyć do któregoś hipermarketu u nas na osiedlu, to kwestia 10 minut, więc nie ma sensu na zapas kupować.

Tak strasznie wieje, ale chociaż pogoda ładna słonko świeci :)

Miłego dnia ;)
To samo miałam napisać, ale mnie ubiegłaś. :happy:

reklama
A u mnie pada i wieje brrr.... odnośnie biegówek my mamy b-twin z decathlonu i jest super. Mały dostał jak mial 22 miesiące. Wcześniej uwielbiał wszelkiego rodzaju jezdziki. Miesiąc jeździł po domu . Po miesiącu jak pierwszy raz wzięliśmy go na podwórko to śmigal tak że musieliśmy za nim biec i tak mu zostało :) dlatego na rower najczęściej chodzi z tatą! Z mamą na spacery:p

Do góry