reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Mecz obejrzany. Mężowi zadawałam dużo pytań :D aż dziw że odpowiadał cierpliwie :D

Pogoda burzowa a w planach jest basen. Dobrze że z otwartego można uciec na zamknięty.

Miłego pt

reklama
Dzień dobry.
Zapowiada się deszczowy dzień więc siedzimy w domu.
Miłego

f2w3yx8d53zjrig5.png

Hej laski
Kurcze wczoraj zamowilam ten laktator elektryczny a dzisiaj siedze i sie tym jaram jakbym nie wiadomo jaka sukienke sobie kupila hahaha na glowe mi siada[emoji14]
Nasi ladnie wczoraj grali ale ogladalam od drugiej polowy w pierwszej to wlasciwie sobie w tle lecialo bo ja allegro przegladalam z rzeczami dla dzidzi juz mam plan dzialania co kupie jakie itd :) trzeba to ogarnac powoli bo zaczynamy od zera niestety ... a czas leci nieublaganie ...

Dziewczyny a od jakiego wieku te biegówki?

Karolinakato ja Ci proponuję znajdź jakąś poradnie psychologiczna jeśli miałaś depresję i czujesz nawroty to nie ma co diagnozowac swoich problemów w necie Nikt tu Cię nie zna osobiście ani Twojego faceta a przez swoje problemy możesz inaczej odczytywać rzeczywistość i ją przedstawiać Nie jest łatwo znaleźć samemu w sobie siłę do takich trudnych kroków i wyzwań Przydało by Ci się profesjonalne wsparcie

Mój miał 1,5roku jak dostał od nas rower. Szukaliśmy długo bo nie łatwo znaleźć rower, który odpowiada małemu dziecku. Rama musi być nisko. Na początku chodził z nim na spacery. Później zaczął jeździć. Na początku szybciej by chodził niż jeździł, później musiałam zacząć biegać a na koniec to już nie nadążałam i rowerem za nim jeździłam.

Mój miał 1,5roku jak dostał od nas rower. Szukaliśmy długo bo nie łatwo znaleźć rower, który odpowiada małemu dziecku. Rama musi być nisko. Na początku chodził z nim na spacery. Później zaczął jeździć. Na początku szybciej by chodził niż jeździł, później musiałam zacząć biegać a na koniec to już nie nadążałam i rowerem za nim jeździłam.

To jaki ten rowerek wybrałaś? Wyślesz mi zdjęcie albo nazwę model itp na prv?

Hej laski
Kurcze wczoraj zamowilam ten laktator elektryczny a dzisiaj siedze i sie tym jaram jakbym nie wiadomo jaka sukienke sobie kupila hahaha na glowe mi siada[emoji14]
Nasi ladnie wczoraj grali ale ogladalam od drugiej polowy w pierwszej to wlasciwie sobie w tle lecialo bo ja allegro przegladalam z rzeczami dla dzidzi juz mam plan dzialania co kupie jakie itd :) trzeba to ogarnac powoli bo zaczynamy od zera niestety ... a czas leci nieublaganie ...

Jaki laktator wybrałaś i za ile? :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki
My dziś odstawiamy młodego w południe do mojej mamy. Zostanie tam do jutra, bo idziemy na imprezkę urodzinową kolegi D. Nie mam się w co ubrać! Ratunku! :-p
Hej laski
Jaki laktator zamówiłaś? Ja dostałam swoją medelę pierwszą. Tak bym nie kupowała, bo zakładałam, że będę tylko piersią karmić. Tak samo z butelkami, żadnej nie kupiłam; dopiero później, jak się okazało, że niestety trzeba. Teraz też nie zamierzam kupować butelek. Dopiero jak by się okazało, że z jakiegoś powodu są potrzebne.

A znów wymiotuje. :(
Ta ciąża bliźniacza mnie wykańcza. Dobrze, że kierowca autobusu akurat otworzył drzwi a tam nikogo nie było.
Współczucia. Może tam są dziewczynki, skoro przy synkach nie miałaś mdłości? :happy2:

Do góry