reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Słyszałam że teraz odkąd są biegówki to dzieci dużo szybciej uczą się jeździć na rowerze. Największą trudnością jest zalapanie jak kręcić pedałami.
Moje dzieci maja zwykle rowery, mlodsza 12 cali kolka, starszs 16 cali. I jezdza obie. Do tego rolki, hulajnogi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje dla synka. Jak go uczyliście?
Efekt biegówki :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Efekt biegówki :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Moja starsza biegówki nie miała bo niemąż uważał ze to głupie :p teraz na dzień dziecka kupiliśmy jej rower i bez bocznych kółek nie ma mowy na razie. Ona jest wrażliwa i każde niepowodzenie to dla niej cios, a już dwa razy się wywróciła ;) młodsza za to nagina na biegówce jak stara i myślę, że też łatwo jej pójdzie z normalnym rowerem.

Ja nie lubie meczy, z fb sie dowiem jaki wynik [emoji23] a maz tez nie lubi, a zresztą pojdzie spac przed nocką a potem idzie do pracy to i tak nie mialby jak. My znow lubimy ksw i khalidova jak walczy [emoji6]

ja meczow tez nie lubie, ale jak gra Polska to zawsze ogladam :)

zaraz mi sie przypomnialo jak sie uczylam jezdzic rowerkiem i tata odpial mi boczne kola i pojechaaaaaaalllaaam :D pamietam jakby to dzis bylo [emoji813]
Ja tez mam takie wspomnienie, jeszcze wtedy miałam taki maly skladak co mi tata od kogos odkupil w takim kolorze zgnitej zieleni [emoji6] ale dla mnie wtedy to byl najpiekniejszy rower na swiecie..

zaraz mi sie przypomnialo jak sie uczylam jezdzic rowerkiem i tata odpial mi boczne kola i pojechaaaaaaalllaaam :D pamietam jakby to dzis bylo ♥

A ja zawsze byłam fajtłapa i ciamajda. Mój rok młodszy brat umiał już wychodzić z łóżeczka, a ja nie. Miał odpięte kółka i jeździł a ja jeszcze nadal na czterech za nim. No i tak nam zostało;) On się wspina, dużo chodzi po górach, teraz biegnie w półmaratonie razem z tatą a ja nawet się nie umiem przewracać tak żeby sobie mało krzywdy zrobić;) Mam nadzieję, że córka nie odziedziczy po mnie tego antytalentu bo dajemy jej szaleć na tysiąc sposobów w domu i poza domem.

reklama
Ja jestem większym kibicem piłkarskim niż mąż:) W czasach nastoletnich to oglądałam baaardzo dużo, teraz to tylko się uaktywnia właśnie przy okazjach takich jak Euro. Mąż z kolei mówi, że jemu wystarcza tekstowa relacja na żywo i możliwość obejrzenia potem skrótu z samymi golami i najciekawszymi akcjami;)

Do góry