reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Cos to nie halo. My z mezem przed ciaza sie potrafilismy kochac nawet po 2 razy dziennie, owszem, byly dni kiedy sie nie dalo i ani razu, bo dzieci nie spaly, czy cos tam, ale np w nocy potrafilam sie obudzic i zaczac kochac sie z mezem i on nie raz tak samo, zaczynal mnie calowac jak jeszcze spalam i wtedy sie mega kochalismy. Teraz w ciazy przystopowalismy bo zle sie czulam, ale nie raz go przyjde budzic np po nocce jak spi a dziewczyny sa jeszcze w przedszkolu i sie kochamy.. a juz 8 lat nam stuknelo łącznie [emoji6] Ja nie jestem sexoholiczka, ale moj maz tak na mnie dziala ze nie moge sie oprzec. Po prostu czuje sie kochana i bezpieczna przy nim i tak samo mnie jakos ciagnie.. moj maz nawet jak jest bardzo zmeczony to jak sie kladziemy do lozka to chce sie chociaz do mojej pupy poprzytulac, i czuje jak mu tam bryka, a bidok juz spi ze zmeczenia.. Dlatego nie wierze ze jak sie z kims jest pol roku to nie ma pociagu seksualnego, wlasnie zwlaszcza na poczatku.. Ja sexbomba nie jestem ale czuje ze mojemu mezowi sie podobam.. to sie po prostu wie, i nie trzeba sie bac. Tak jak w tym kawale:

-Jozek, ale ty masz brzydka babe..
-Stasiu, inaczej bys mowil gdybys mial moje oczy..

Karolinnka, kazdemu moze podobac sie ktos inny. Dlatego nie wmawiaj sobie ze sie nikomu nie spodobasz, ze zostaniesz sama.. gdzies jest ktos dla kogo bedziesz pieknoscia [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś ty, to my rzadko...pare razy na miesiąc.. więc wiesz..

reklama
nie no..raczej jej nie posuwa.. aż taki to on chyba nie jest... nie, że ma obniżone libido czy coś..ale po prostu nie myśli o tym tak często jak np ja..nie potrzebuje tego..typowy informatyk...
Sorki, ale w takie coś, to ja nie uwierzę. 20 letni facet i nie myśli o tym często... Jeśli Wy teraz tak rzadko, to co będzie jak się dziecko urodzi i przyjdą nieprzespane noce. Jak ja byłam z moim D od kilku miesięcy, to musowo musiało być codziennie, a byliśmy wtedy starsi o jakieś 10 lat niż Wy...

Mnie pewnie nikt, gruba i z dzieckiem ;(
No 20 lat i nie chce..dokładnie to jest to..
Nie możesz w ten sposób myśleć. Seksapil jest w Tobie, tylko musisz go sama widzieć. Ja znam naprawdę niejedną dużą kobietę, która tryska seksapilem bardziej niż chodzące wieszaki. Kochaj swoje dziecko i kochaj siebie, a znajdzie się ktoś, kto pokocha Was. I nie traktuj tego tak, że za wszelką cenę musisz mieć faceta. Fajnie jest z kimś być, ale można być samodzielną szczęśliwą kobietą. Pamiętaj, że lepiej być samą niż z byle kim.

Tak pewnie zrobie... Tylko zobaczymy jak on się zachowa...
Karola, tylko się nie stresuj. Ostatnio miałaś już dawkę wrażeń przy teście. To ty jesteś wygrana, jest z tobą. Eks bywają straszne, mącicielki. Ty nosisz w brzuchu jego dziecko:) Tylko nie rób mu awantur, to najprostrszy sposób, aby wepchnąć go w jej rozpostarte ramiona. Bądz dzielna. I z klasą! :*

Tak sobie przypomnialam jak mielismy po 20 lat. Hehe nie dość ze codziennie to pare razy dziennie sie kochalismy. Teraz przed ciążą minimum 4 razy w tyg. Mimo zmeczenia dziecka itd. No ale moze facet nie musi tyle razy. Przede wszystkim Karolina zacznij wierzyc w siebie. Ja tez nie wiadomo jaka laska nie jestem. Zawsze mialam trochę wiecej kg i mimo tego nie czuje sie brzydka. Nie uwierzylabys jakie np tutaj kobiety mają facetow albo kobiety. Bo u nas sporo par jest homoseksualnych i to normalne. Przestan sie biczowac przede wszystkim.

Ide brac sie za małego bo znowu wysypal mi wszystkie samochodziki swoje w kuchni a ma ich co najmniej 150. Znowu na kolanach czeka mnie zbieranie. Oho slysze ze i klocki wysypuje:D

Dokładnie, nie rób awantur. Z klasą poproś ją na rozmowę. I jak wybierze ją, to życz im powodzenia. Nie bij nikogo i nie trzymaj się go kurczowo. Na siłę faceta przy sobie nie zatrzymasz.

Karolina, szczerze Ci współczuje tej okropnej sytuacji. Łatwo jest radzić, ale trudniej podjąć decyzję jeśli uczucia i emocje dochodzą do głosu. Jasne że najrozsadniej byłoby odejść, ale musiałaby być całkowicie pewna tej decyzji bo inaczej się zameczysz. Przemyśl wszystko na spokojnie. I przede wszystkim rozmawiaj z nim. Te rozmowy pomogą Ci podjąć decyzję.
A jutro absolutnie bez przemocy. Tą drogą nic nie osiągniesz.

f2w3pc0zx32txf38.png

Sorki, ale w takie coś, to ja nie uwierzę. 20 letni facet i nie myśli o tym często... Jeśli Wy teraz tak rzadko, to co będzie jak się dziecko urodzi i przyjdą nieprzespane noce. Jak ja byłam z moim D od kilku miesięcy, to musowo musiało być codziennie, a byliśmy wtedy starsi o jakieś 10 lat niż Wy...

Nie możesz w ten sposób myśleć. Seksapil jest w Tobie, tylko musisz go sama widzieć. Ja znam naprawdę niejedną dużą kobietę, która tryska seksapilem bardziej niż chodzące wieszaki. Kochaj swoje dziecko i kochaj siebie, a znajdzie się ktoś, kto pokocha Was. I nie traktuj tego tak, że za wszelką cenę musisz mieć faceta. Fajnie jest z kimś być, ale można być samodzielną szczęśliwą kobietą. Pamiętaj, że lepiej być samą niż z byle kim.
Dokladnie.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karolina pamiętaj że nic na siłę a teraz najważniejsza jesteś Ty i maluszek i jeśli on tego nie rozumie to trudno, na pewno super sobie bez niego poradzisz. Bolesny związek to większy problem niż jego brak.

A tak dla rozluźnienia. Oglądacie dzisiaj mecz? Ja się zastanawiam czy taki stres jest dla nas dozwolony ;)

Do góry