koralinakato
Fanka BB :)
Cos to nie halo. My z mezem przed ciaza sie potrafilismy kochac nawet po 2 razy dziennie, owszem, byly dni kiedy sie nie dalo i ani razu, bo dzieci nie spaly, czy cos tam, ale np w nocy potrafilam sie obudzic i zaczac kochac sie z mezem i on nie raz tak samo, zaczynal mnie calowac jak jeszcze spalam i wtedy sie mega kochalismy. Teraz w ciazy przystopowalismy bo zle sie czulam, ale nie raz go przyjde budzic np po nocce jak spi a dziewczyny sa jeszcze w przedszkolu i sie kochamy.. a juz 8 lat nam stuknelo łącznie [emoji6] Ja nie jestem sexoholiczka, ale moj maz tak na mnie dziala ze nie moge sie oprzec. Po prostu czuje sie kochana i bezpieczna przy nim i tak samo mnie jakos ciagnie.. moj maz nawet jak jest bardzo zmeczony to jak sie kladziemy do lozka to chce sie chociaz do mojej pupy poprzytulac, i czuje jak mu tam bryka, a bidok juz spi ze zmeczenia.. Dlatego nie wierze ze jak sie z kims jest pol roku to nie ma pociagu seksualnego, wlasnie zwlaszcza na poczatku.. Ja sexbomba nie jestem ale czuje ze mojemu mezowi sie podobam.. to sie po prostu wie, i nie trzeba sie bac. Tak jak w tym kawale:
-Jozek, ale ty masz brzydka babe..
-Stasiu, inaczej bys mowil gdybys mial moje oczy..
Karolinnka, kazdemu moze podobac sie ktos inny. Dlatego nie wmawiaj sobie ze sie nikomu nie spodobasz, ze zostaniesz sama.. gdzies jest ktos dla kogo bedziesz pieknoscia [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś ty, to my rzadko...pare razy na miesiąc.. więc wiesz..