reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Aaaaa jestem dumna mamaaaaa mój pięcioletni syn nauczył się jeździć na dwóch kółkach.. w przeciągu kilku godzin [emoji1] [emoji1] [emoji4] [emoji4]

Mecz pewnie obejrzymy bo o 21 powinno to małe spać.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Karolina pamiętaj że nic na siłę a teraz najważniejsza jesteś Ty i maluszek i jeśli on tego nie rozumie to trudno, na pewno super sobie bez niego poradzisz. Bolesny związek to większy problem niż jego brak.

A tak dla rozluźnienia. Oglądacie dzisiaj mecz? Ja się zastanawiam czy taki stres jest dla nas dozwolony ;)
Nie oglądam, mnie mecze naszej reprezentacji za bardzo stresują, żeby to była przyjemność, a inne mnie nudzą :happy:

Słyszałam że teraz odkąd są biegówki to dzieci dużo szybciej uczą się jeździć na rowerze. Największą trudnością jest zalapanie jak kręcić pedałami.

Aaaaa jestem dumna mamaaaaa mój pięcioletni syn nauczył się jeździć na dwóch kółkach.. w przeciągu kilku godzin [emoji1] [emoji1] [emoji4] [emoji4]

Mecz pewnie obejrzymy bo o 21 powinno to małe spać.

cb7wugpju04jz4q8.png

Słyszałam że teraz odkąd są biegówki to dzieci dużo szybciej uczą się jeździć na rowerze. Największą trudnością jest zalapanie jak kręcić pedałami.

Rowery biegowe to najlepszy wynalazek na świecie. Mój zaczął od biegowego. Jak miał niecałe 3 lata chciał jeździć tak jak mama, tata i brat. Płakał. Akurat starszemu kupiliśmy większy rower. Bartek to wykorzystał przy pierwszej lepszej okazji. Szok był niesamowity. Wsiadł i pojechał. Bez bocznych kółek. tylko hamował nogami :)
Rowerek biegowy to super wynalazek. Naprawdę polecam.
Musieliśmy mu obciąć sztyce bo siodełko było zbyt wysoko.

nie no..raczej jej nie posuwa.. aż taki to on chyba nie jest... nie, że ma obniżone libido czy coś..ale po prostu nie myśli o tym tak często jak np ja..nie potrzebuje tego..typowy informatyk...
nie nie ja tego nie lykam, dla mnie facet to facet, jesli z nia pisze i na dodatek sam sie przyznal, ze gdzies ona mu tam siedzi w glowie to w watpie by on byl wierny, to jest samiec, mysli o seksie i nie chce mi sie wierzyc, ze moze miec rzadko...nie rozumiem troszke Twojego podejscia bo najpierw na niego wsiadasz i jest najgorszy, po to by po chwili zaczac go bronic...

Gratulacje dla synka. Jak go uczyliście?
Moja Olivka tez w zeszlym roku w wieku 5 lat zaczela jezdzic bez bocznych kolek, i ona sama chciala, wsiadla na rower i po prostu pojechala. I jezdzi [emoji23] dopiero w tym roku pierwszy raz sie przewrocila przez psa bo jej wyskoczyl pod kolko i za mocno skrecila, ale nic jej sie nie stało [emoji6] ona nawet na rolkach od 4 roku zycia jezdzi..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja córka niestety jest za niska na biegówkę :| chyba dopiero za rok pojeździ. Na razie ma jeździk hulajnogę na którym szaleje.

Do góry