xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Jak wchodze na forum, to za kazdym razem pokazuje mi sie zdjecie tego pyszniastego gofra [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani ja ani mąż nie mozemy na miejscu wysiedziec juz dzis
to juz jutro!!! musicie jakos wytrzymac,my tu kciuki trzymamy
ja na samym poczatku ciazy mialam katarZapchany nos to również jeden z objawów ciąży. Ja tak miałam na początku, teraz już minęło.
Nie dziwię się, ale wszystko na pewno będzie dobrze. Zaciskam kciuki. O której wizyta?
Laski... Jak myślicie...
Mojemu K. zmarła babcia i w sobote jest pogrzeb... Czuję, że powinnam iść ale z drugiej strony... Ciężarna na pogrzebie... Sama nie wiem.. Głupie zabobony czy coś w tym jest nie tak?
Laski... Jak myślicie...
Mojemu K. zmarła babcia i w sobote jest pogrzeb... Czuję, że powinnam iść ale z drugiej strony... Ciężarna na pogrzebie... Sama nie wiem.. Głupie zabobony czy coś w tym jest nie tak?
Toż to zabobony jakich mało. Tak samo jak to, żeby nie wkładać pereł na ślub, nie wybierać małżeństwa jako świadków, nie przechodzić pod drabiną. Nawiasem mówiąc śmiesznie wyglądają ludzie, jak odczyniają magiczne rzeczy na drodze jak im kot przebiegnie drogę - kręcą się w kółko, gdzieś tam plują przez ramię etc. Cóż ten kociak winny...
Myślę, że wspieranie bliskiej osoby na pogrzebie jest ważniejsze niż jakieś przesądy. Ale to moje zdanie