reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Zwracam się do Was z rana z prośbą o konsultację. Od kilku dni mam takie dziwne bóle/kłucia w podbrzuszu. Wcześniej się to nie zdarzało. Dzisiaj natomiast jest jakieś apogeum tego wszystkiego. Gdy idę, kłuje, gdy siadam, wstaję, ruszę nogą, czy cokolwiek - jest to samo. Nie miałam wcześniej takich bóli, mam wrażenie, że boli mnie głównie po bokach, ale czuję też czasami coś w centralnej części podbrzusza. Czy lepiej się udać na IP, czy dać sobie spokój i nie stroić hipochondryczki (chyba tak to się pisze) i zaczekać jeszcze tydzień na wizytę?

reklama
Laski potrzebuje pomysl na prezent dla 11latki ... zupelnie nie wiem co kupic ... dziewczynka bardzo lubi sport myslimy o nowych rolkach bo stare ma zniszczone no ale sama nie wiem ... torebke dostala firmowa wczesniej i byla zachwycona mielismy teraz jej kupic firmowa torbe no ale tesciowa nas ubiegla i kupila wczesniej :( jakies pomysly ?
A dlaczego te rolki nie? Może zapytajcie jej po prostu co by chciała. Niech Wam zrobi listę tańszych i droższych rzeczy i wybierzecie na co Was ewentualnie stać.

Dzień dobry,

Zwracam się do Was z rana z prośbą o konsultację. Od kilku dni mam takie dziwne bóle/kłucia w podbrzuszu. Wcześniej się to nie zdarzało. Dzisiaj natomiast jest jakieś apogeum tego wszystkiego. Gdy idę, kłuje, gdy siadam, wstaję, ruszę nogą, czy cokolwiek - jest to samo. Nie miałam wcześniej takich bóli, mam wrażenie, że boli mnie głównie po bokach, ale czuję też czasami coś w centralnej części podbrzusza. Czy lepiej się udać na IP, czy dać sobie spokój i nie stroić hipochondryczki (chyba tak to się pisze) i zaczekać jeszcze tydzień na wizytę?
Magnez bierzesz ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski potrzebuje pomysl na prezent dla 11latki ... zupelnie nie wiem co kupic ... dziewczynka bardzo lubi sport myslimy o nowych rolkach bo stare ma zniszczone no ale sama nie wiem ... torebke dostala firmowa wczesniej i byla zachwycona mielismy teraz jej kupic firmowa torbe no ale tesciowa nas ubiegla i kupila wczesniej :( jakies pomysly ?
Modne sa teraz hulajnogi na takich wiekszych kolach, ostatnio w decathlonie z dobrej firmy byly za 250 zl

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego te rolki nie? Może zapytajcie jej po prostu co by chciała. Niech Wam zrobi listę tańszych i droższych rzeczy i wybierzecie na co Was ewentualnie stać.
Bo boje sie, ze ona zostanie przy swoich za duzych a w tych bedzie jezdzic jej siostra ktora niekoniecznie chcemy obdarowywac tak jest na przyklad z kurtkami ... starszej damy kurtke po czym mowi ze jej siostra w niej chodzi

Na liscie pewnie bedzie laptop, tel itd poprzedni tel jej zabrali wiec nie bedziemy kupowac takiego prezentu zeby matka z ojczymem korzystali proste

Dzień dobry,

Wiesz co, może spróbuj Espumisan wziąć. Ja też miałam takie kłucia. Pewnie martwiłabym się bardziej, ale doszłam do wniosku, że one są za wysoko, żeby to był ból w macicy, czy coś (ja miałam przede wszystkim po lewej stronie brzucha, tak najbardziej na wysokości pępka) w okolicy podbrzusza też to miałam, ale doszłam do wniosku, że skoro wyżej to nie macica, to i w podbrzuszu to co innego. I faktycznie jak wzięłam Espumisan, to mi przeszło. To było wzdęcie.

Bo boje sie, ze ona zostanie przy swoich za duzych a w tych bedzie jezdzic jej siostra ktora niekoniecznie chcemy obdarowywac tak jest na przyklad z kurtkami ... starszej damy kurtke po czym mowi ze jej siostra w niej chodzi

Na liscie pewnie bedzie laptop, tel itd poprzedni tel jej zabrali wiec nie bedziemy kupowac takiego prezentu zeby matka z ojczymem korzystali proste
Widzę, że u Was podobny problem. To może wymyślić coś bardzo osobistego co się nikomu innemu nie przyda. Ja znam to uczucie, bo mnie też szlag jasny trafia jak młoda coś dostaje od nas, a potem nie korzysta, bo dziwnym trafem zgubiło się gdzieś...
Co ona lubi, czego nie lubi jej siostra?

Dzień dobry

Ania normalne takie kłucia, musisz leżeć więcej.
Creativo coś osobistego, spersonalizowanego, może jakiś notes z jej imieniem, spójrz na te sklepy handmade. A najlepiej zapytaj jej co by chciała.

Miłego dnia, my dziś na basen skoczymy. Pęcherzowe sprawy już sobie poszły.

reklama
Dzień dobry,

Mnie też tak łapie czasami, w okolicach +/- jajników. Jak poleżę to przechodzi. W pon idę do lekarza, dowiem się przy okazji co to może być.

Do góry