reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

jesz jak on nie patrzy? :D
Jak ja zupke chinska wczoraj [emoji23] kiedys kupilam jak bylam sama w sklepie i schowalam i wczoraj wtrynialam ledwo maz na nocke wyszedl [emoji23][emoji23] on mi nie pozwala talich rzeczy ze wzgledu na moje nerki, ale kurde musialam [emoji23][emoji23] juz na czipsy wczoraj krzywo patrzyl ze jem.. tylko mi owoce kupuje, winogrona, banany, jablka..a ja juz mam dosc :/ winogrona i brzoskwinie jesczze jakos trawie, ale truskawki i reszta to mi bokiem wychodzi juz [emoji16][emoji16] szynki mi najlepsze kupuje a ja wcinam salate bo na szynke patrzec nie moge [emoji23] taka wredna babeczka ze mnie, oj ja niewdzieczna [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u mnie właśnie tak było przed ciążą...mięso mnie tam jakoś mogło obejść..za słodkim się trzęsłam..
A teraz?
2 w nocy a ja wstaje po jakiegoś kabanosa czy kiełbasę hahaha...

W sumie coś w tym jest jak mówią, że jak dziewczynka to słodkie jak chłopiec to mięcho :D

U mnie się sprawdziło :d
Nie prawda z tym jest, ja przy dziewczynach jadlam tylko kwasne, a teraz nic kwaśnego, zadnych ogorkow kiszonych i kapusty, i wlasnie choc herbaty nie dam rady poslodzic to czekolade zjem cala na raz [emoji6]

Staram się nie jeść nic śmieciowego, żadnych hot-dogów, McDon, kebabów etc. Nawet pizzę odstawiłam. Ale jak już mnie tak strasznie przypili (jak właśnie dziś) to wymykam się z pracy, pedze do sklepu i pałaszuję później w zaciszu mojego pokoiku ;) prawie jak małe dziecko schowane pod stołem ;)
Mmm, hot-dog z bp z sosem tysiaca wysp.. [emoji4][emoji39]

Nie prawda z tym jest, ja przy dziewczynach jadlam tylko kwasne, a teraz nic kwaśnego, zadnych ogorkow kiszonych i kapusty, i wlasnie choc herbaty nie dam rady poslodzic to czekolade zjem cala na raz [emoji6]

no mnie na kwaśne kompletnie nie,tylko na mięcho typowo :D Dzisiaj ryzykuje z naleśnikami na słodko :p może nie będzie buntu

Ja tam mam ochotę na wszystko:D tyle tylko ze slodkiego mi nie wolno. Gdyby nie to to bym tylko lody miala w zamrażarce. Z drugiej strony jutro bigos będzie:D a wczoraj dwa grejpfruty na raz poszly:)

no mnie na kwaśne kompletnie nie,tylko na mięcho typowo :D Dzisiaj ryzykuje z naleśnikami na słodko[emoji14]może nie będzie buntu
To ja znow wlasnie slodkie, ale nie takie slodkie typu nalesniki, tylko takie konkretne slodkie jak batony czy czekolada [emoji6] do tego trawie jesczze ogorki zielone, salate, pasztet, czasem parówkę, czasem jajko, ale to zalezy jak mnie najdzie akurat.. rosół, jakies zupy, ziemniaki glownie z lekkim sosem, ale jem bez miesa. Czasem cos skubne ale zadko. Dzemy jem i nutelle jeszcze [emoji6] Zadnego kwasu, zadnego nabialu..

To ja znow wlasnie slodkie, ale nie takie slodkie typu nalesniki, tylko takie konkretne slodkie jak batony czy czekolada [emoji6] do tego trawie jesczze ogorki zielone, salate, pasztet, czasem parówkę, czasem jajko, ale to zalezy jak mnie najdzie akurat.. rosół, jakies zupy, ziemniaki glownie z lekkim sosem, ale jem bez miesa. Czasem cos skubne ale zadko. Dzemy jem i nutelle jeszcze [emoji6] Zadnego kwasu, zadnego nabialu..

Właśnie!!!! Mam pytanie do Ciebie i do reszty....

Jecie pasztety??

Ja kocham pasztety takie pieczone... Ale naczytałam się, że nie wolno w ciąży, że podroby, szczególnie wątróbka jest zła i w ogóle... Tak samo jeśli chodzi o krupnioki czy żymloki (kaszanka,bułczanka :D) ...
A ja mam już taką ochotę na świeżą bułę z pieczonym pasztetem i ogórkiem kiszonym :(

reklama
A ja ochota na wszystko po kolei. Na początku tylko mączne rzeczy, chleb suchy, bułki, pierogi, a teraz zaczyna się chyba ta zła faza.... Wszystko co wpadnie w ręce!!![emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry