a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla blaa ja pół kebaba *wstyd*
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Jakbym chciala moc chodz powachac ... Od tylu tyg nie moge smazonego chipsow itd... Mdli mnie na sama mysl ...a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla bla
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
A ja ogorkowa pycha dwa dni jadlam bigos na sniadanie obiad kolacje. Od dzis ogorkowa jak zrobilam o 11 teraz odgrzalam I wkosilam to pewnie na kolacje tez sobie nie odmowie. No wariactwo
koralinakato
ja wam powiem laski, że ja zawsze jadłam kopę słodyczy...a odkąd zaszłam w ciąże i coś słodkiego zjem to pawia puszczam, za to tonami kiełbaski, szynkę, mięso..o kebabie jak mnie trzęsie nie wspomnę choć staram się rzadko kebaby i mc donaldy bo wiadomo, że to mało zdrowe... ale tak mnie trzesie, jak nigdy :x
Tuiles
a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla bla
a myślisz ze mi chipsy wolno?
tez to przechodzilam, jeszcze tydzie temu tak umieralam, ze hej, mijaja mi mdlosci, ale wczoraj nawrot nastapil i troche mnie muli, ale nie moglam jesc, na poczatku ciazy schudlam 4 kg!Jakbym chciala moc chodz powachac ... Od tylu tyg nie moge smazonego chipsow itd... Mdli mnie na sama mysl ...
nie moge na wedliny patrzec a fujja wam powiem laski, że ja zawsze jadłam kopę słodyczy...a odkąd zaszłam w ciąże i coś słodkiego zjem to pawia puszczam, za to tonami kiełbaski, szynkę, mięso..o kebabie jak mnie trzęsie nie wspomnę choć staram się rzadko kebaby i mc donaldy bo wiadomo, że to mało zdrowe... ale tak mnie trzesie, jak nigdy :x
jesz jak on nie patrzy?a myślisz ze mi chipsy wolno?
koralinakato
nie moge na wedliny patrzec a fuj[/QUOTE
To u mnie właśnie tak było przed ciążą...mięso mnie tam jakoś mogło obejść..za słodkim się trzęsłam..
A teraz?
2 w nocy a ja wstaje po jakiegoś kabanosa czy kiełbasę hahaha...
W sumie coś w tym jest jak mówią, że jak dziewczynka to słodkie jak chłopiec to mięcho
U mnie się sprawdziło :d
reklama
sancia880
Ja schudlam 5 kg. Jutro zaczynam 15 tydz. Od ok 11 tyg umieram. Mialam 2 razy polepszenie sie i znow 2 dni i wraca. Najgorsze jest to ze nie jestem w stanie nawet stac w sklepie ... A gdy widze opakowania z sosami.... Bleetez to przechodzilam, jeszcze tydzie temu tak umieralam, ze hej, mijaja mi mdlosci, ale wczoraj nawrot nastapil i troche mnie muli, ale nie moglam jesc, na poczatku ciazy schudlam 4 kg!