no wlasnie patrze na ceny, szok drogie jak diabliO, no to faktycznie Te na allegro za 90zł
reklama
anio0
Fanka BB :)
Tez mi mąż w Kaufie kupił ostatnio takiego rogalaWcale nie drogo, ja w kauflandzie dorwalam za 34 zl, i mozna sciagac poszewke do prania [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
koralinakato
no wlasnie patrze na ceny, szok drogie jak diabli
W ogóle te wszystkie ciążowe ubrania i fanty to ceny takie, że masakra...
Ja jestem na etapie "nie mam w co się ubrać" i szukania jakiś luźniejszych tunik na teraz i na potem.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja ostatnio zauwazylam ze duzo rzeczy na allegro wychodzi drożej, a jeszcze przesylka do tego i nie zawsze wiesz co dostaniesz. Nauczylam sie ze jak nie pomacam to nie kupie [emoji23] sa fajne aplilacje na telefon z gazetkami, ja zawsze przed zakupami sobie notuje gdzie widzialam fajna okazje. Np pare dni temu w tesco kupilismy komplet 3 walizek za 189 zl, duza, srednia i mala. Jedziemy na wczasy to sie przyda, zreszta przydadza sie tez na inne wyjazdy [emoji6] np w carrefourze sa od dzis super promocje, np buty takie wsuwane kolo domu za 10 zl, koszulki za dyszke, itd. No ja niestety nie mam jak jechac, auto nie wrocilo od mechanika, ale gdybym tylko mogla to juz bym tam byla [emoji23]
anio0
Ponoć w sklepie internetowym h&m są obecnie zniżki na ubrania ciążowe ja właśnie po promocjach biegam w sieciówkach. Na pewno w C&A można coś dorwać w dobrej cenie. Ja kupiłam ostatnio jeansy za 70 zł.W ogóle te wszystkie ciążowe ubrania i fanty to ceny takie, że masakra...
Ja jestem na etapie "nie mam w co się ubrać" i szukania jakiś luźniejszych tunik na teraz i na potem.
xXxIzuLQaxXx
Lepiej kupic zwykla sukienke np tylko ciut wieksza i rozszerzana pod cyckami [emoji6] taniej wychodzi niz ciazowe modele..W ogóle te wszystkie ciążowe ubrania i fanty to ceny takie, że masakra...
xXxIzuLQaxXx
Ja w zyciu nie dalam za spodnie czy bluzke dla siebie wiecej niz 50 zl. Ja dzieciom kupuje buty z pumy, ale ja chodzę w byle czym, choc tez ladne, ale bez firmowej metki i mi to nie przeszkadza. Maz zas tez woli firmowki, ale on jak cos kupi to chodzi w tym dluuuugo.Ponoć w sklepie internetowym h&m są obecnie zniżki na ubrania ciążowe ja właśnie po promocjach biegam w sieciówkach. Na pewno w C&A można coś dorwać w dobrej cenie. Ja kupiłam ostatnio jeansy za 70 zł.
koralinakato
Ponoć w sklepie internetowym h&m są obecnie zniżki na ubrania ciążowe ja właśnie po promocjach biegam w sieciówkach. Na pewno w C&A można coś dorwać w dobrej cenie. Ja kupiłam ostatnio jeansy za 70 zł.
Lepiej kupic zwykla sukienke np tylko ciut wieksza i rozszerzana pod cyckami [emoji6] taniej wychodzi niz ciazowe modele..
dokładnie dziewczyny...
ja tak robię, że nie typowo ciążowe bo jak przejrzałam to za byle sukienke czy tunike krzyczą po 100zł o,O
ostatnio w new yorkerze kupiłam fajną tunike bordową z dłuższym tyłem za 29zł i wiem, że mi posłuży jeszcze ze 3miesiące (mam nadzieje jeszcze się wciskam w Mki haha) i po ciąży
zamowilam tydzien temu poprzez allegro spodnie ciazowe, bo obecne mnie dusza i jakie jaja, spodnie zamowilam i zaplacilam z konta internetowego, paczka zostala wyslana 9-tego w czwartek a dotarla dopiero 13-tego czyli w poniedzialek na moja poczte i kuzwa ja spodni do dzis nie dostalam!!! co ta paczka tam robi, ciezko ja dac listonoszowi?! dzwonie na poczte, ale nikt nir odb, jesli dzis listonosz jej nie przywiezie to jade na poczte wieczorem, rozwale ich tam chybaW ogóle te wszystkie ciążowe ubrania i fanty to ceny takie, że masakra...
reklama
Antiope
To jak Bazylkowi odpadł, to już było super, po prostu ładny pępuszek został i tyle.Przy Oli odpadl jeszcze w szpitalu. Ale dlugo jeszcze musialam oczyszczac to miejsce potem w domu
Potwierdzam. ja z Bazylim kupiłam i super mi się z nimi spało, ale to już na późniejszym etapie, bo jak teraz próbowałam, to jakoś mi tylko przeszkadza.no one niby sie sprawdzaja na pozniejszym etapie ciazy tak slyszalam
ja nie jestem za wyrzucaniem pieniędzy na niepotrzebne zbytki, ale akurat poduchy mam 2; jedną oryginalną Motherhooda, którą kupiłam używaną za 50 zł i jakąś zwykłą tanią. I różnica jest kolosalna, głównie to kwestia wypełnienia. Tą tańszą używałam tylko awaryjnie, jak coś mi się stało z Motherhoodem. Uważam, że lepiej kupić używkę Motherhooda niż nową gorszej jakości.Wcale nie drogo, ja w kauflandzie dorwalam za 34 zl, i mozna sciagac poszewke do prania [emoji6]
O, wypadało by się coś zacząć rozglądać, bo w spodnie już żadne nie wejdę.Ponoć w sklepie internetowym h&m są obecnie zniżki na ubrania ciążowe ja właśnie po promocjach biegam w sieciówkach. Na pewno w C&A można coś dorwać w dobrej cenie. Ja kupiłam ostatnio jeansy za 70 zł.
To racja. Ja teraz chodzę głównie w zwykłych, luźnych letnich sukienkach i nie zamierzam kupować żadnej ciążowej.Lepiej kupic zwykla sukienke np tylko ciut wieksza i rozszerzana pod cyckami [emoji6] taniej wychodzi niz ciazowe modele..