reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

No to fakt - rzeczy ciążowe drogie strasznie. Jedyne co na prawdę polecam, szczególnie że będziemy finiszować zimą, to jeansy H&M Mama bo jakość jest świetna a potem można sprzedać. Te tanie z panelem z allegro za 30zł to porażka - panel z gumą i wpija się w brzuch.
Ja podostawałam teraz sporo dresów i jeansy ciążówki od koleżanki więc to mi odpada. Tunik i generalnie luźnych rzeczy nie lubię, więc kupiłam w H&M na wyprzedaży bluzki z bawełny organicznej na krótki rękaw i bez rękawów po 22 zł za 2 sztuki. Są dłuższe, więc pięknie zakrywają ale i podkreślają brzuszek.
Ja kupuję różne rzeczy, ale lubię dobrą jakość. Sandały czy japonki to w CCC czy deichmanie bo i tak w kolejnym sezonie będę chciała nowe :p ale jestem uzależniona od Conversów - mam 3 pary i niestety za każdą buliłam ponad 300zł. Ale służą już 3 rok i jeszcze pochodzę.

reklama
No to fakt - rzeczy ciążowe drogie strasznie. Jedyne co na prawdę polecam, szczególnie że będziemy finiszować zimą, to jeansy H&M Mama bo jakość jest świetna a potem można sprzedać. Te tanie z panelem z allegro za 30zł to porażka - panel z gumą i wpija się w brzuch.
Ja podostawałam teraz sporo dresów i jeansy ciążówki od koleżanki więc to mi odpada. Tunik i generalnie luźnych rzeczy nie lubię, więc kupiłam w H&M na wyprzedaży bluzki z bawełny organicznej na krótki rękaw i bez rękawów po 22 zł za 2 sztuki. Są dłuższe, więc pięknie zakrywają ale i podkreślają brzuszek.
Ja kupuję różne rzeczy, ale lubię dobrą jakość. Sandały czy japonki to w CCC czy deichmanie bo i tak w kolejnym sezonie będę chciała nowe :p ale jestem uzależniona od Conversów - mam 3 pary i niestety za każdą buliłam ponad 300zł. Ale służą już 3 rok i jeszcze pochodzę.
no wlasnie zamowilam na probe dwie pary z allegro i jak dojda to napisze jak wrazenia

zamowilam tydzien temu poprzez allegro spodnie ciazowe, bo obecne mnie dusza i jakie jaja, spodnie zamowilam i zaplacilam z konta internetowego, paczka zostala wyslana 9-tego w czwartek a dotarla dopiero 13-tego czyli w poniedzialek na moja poczte i kuzwa ja spodni do dzis nie dostalam!!! co ta paczka tam robi, ciezko ja dac listonoszowi?! dzwonie na poczte, ale nikt nir odb, jesli dzis listonosz jej nie przywiezie to jade na poczte wieczorem, rozwale ich tam chyba

Skąd ja to znam... Nie chce im się nosić to pewnie się spodziewać możesz avizo..u mnie tak robią gnojki :/

kuzwa u nas w domu jest zawsze ktos, bratowa caly dzien siedzi, a jak nikogo nie ma to listonosz zawozi mojej babci, bo mieszka obok, bo mamy jednego listonosza od lat, dodzwonic sie na poczte tez nie moge wrrr

To dziwne czemu tak teraz skoro zawsze przyjeżdżał...
U nas takie jaja są odkąd właśnie zmienili listonoszy na takich z urzędu pracy na wpół niepełnosprawnych... Niby fajnie bo prace mają..ale jeśli chodzi o jakość usług no to cóż... U mnie nie kwapią się nosić tylko z buta wypisują avizo, nawet nie dzwonią do drzwi..No bo po co skoro nie mają przy sobie niczego do wydania.. :/ a ja potem musze latać i stać w kilometrowej kolejce.

To dziwne czemu tak teraz skoro zawsze przyjeżdżał...
U nas takie jaja są odkąd właśnie zmienili listonoszy na takich z urzędu pracy na wpół niepełnosprawnych... Niby fajnie bo prace mają..ale jeśli chodzi o jakość usług no to cóż... U mnie nie kwapią się nosić tylko z buta wypisują avizo, nawet nie dzwonią do drzwi..No bo po co skoro nie mają przy sobie niczego do wydania.. :/ a ja potem musze latać i stać w kilometrowej kolejce.
no ja tam sie przejade jesli przesylka dzis nie dotrze!!! bo juz mnie szlag trafia, ze dwa dni paczka tam lezy i ciezko dac ja listonoszowi

Dzięki dziewczyny za wszystkie wyprawkowe wpisy ;) ja wiem, że każdy kupuje pod siebie ale chciałam kilka różnych list żeby wyłapać co będzie najpotrzebniejsze jestem raczej minimalistką ;)

reklama
Do góry