reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

my sie moze za dwa tygodnie dowiemy jaka plec :)
Bedziesz wtedy w tym samym terminie co ja teraz :) Bede trzymala kciuki zeby Ci malec pokazal co tam skrywa :) ! Zobaczymy co ja sie jutro dowiem, mam mega nadzieje, ze sie dowiem bo nastepna wizyta bedzie dopiero w sierpniu... Takze prosze o kciuki :)

Wiem ze nie mozna ale jem czipsy laysy solone.. nie moglam sie oprzec [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam meeega ochote na Laysy paprykowe, chyba dzisiaj zrobie sobie uczte :p

reklama
Bedziesz wtedy w tym samym terminie co ja teraz :) Bede trzymala kciuki zeby Ci malec pokazal co tam skrywa :) ! Zobaczymy co ja sie jutro dowiem, mam mega nadzieje, ze sie dowiem bo nastepna wizyta bedzie dopiero w sierpniu... Takze prosze o kciuki :)

trzymam kciuki mocnooo! no u nas to zaraz zaklady beda i ciekawosc kto wygra hihi, czy ja czy Tomek, moja bratowa corcie obstawia

Ej a co u Gabini ? Gdzie ona sie podziala, nie zauwazylam ostatnio postow od niej

mam od niej z wczoraj wiadomosc na priv. poki co ok, czeka na wizyte w srode. chyba zwyczajnie zajeta jest:)
Wiem ze nie mozna ale jem czipsy laysy solone.. nie moglam sie oprzec [emoji23]

zjadlabym o smaku zielonej cebulki! ale poki co opedzlowalam dzis lody o smaku czarnego bzu i karmelu z sola morska! rozkosz!:))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Hejka musiałam sie zebrac w sobie zeby tutaj jeszcze napisać... Jak się czujecie? przepraszam nie czytałam waszych postów i nie jestem na bieżąco. Znacie juz plec swoich Dzieciatek? ja dwa tygodnie po zabiegu i juz nie moge doczekac sie w końcu tego okresu... Moze juz będziemy mogli sie postarac to juz niedługo... Trzymajcie sie cieplo. Zdrowka zycze dla Was i Waszych Dzieciatek

Grama ja na pewno po porodzie bede siedziała w domu az maly do przedszkola pojdzie. Ja uwazam ze dziecko powinno miec mame przy sobie. Zreszta u nas to i tak po pierwsze nie ma zlobkow, po drugie nie mialabym z kim zostawiac, a po trzecie takie mam przekonania ze nie ma jak z mama [emoji6] Owszem, rozumiem jak ktos robi inaczej, wcale nie mowie o takich mamach zlosliwie, i rozumiem ze kazdy ma swoje indywidualne podejscie do tego, lub po prostu czasem przymus powrotu do pracy..

mi mama pomoze z Zosia o ile jej zdrowie pozwoli ale i tak chce byc jak najwiecej z nia. ja juz mam 13 lat przepracowanych w zawodzie... w pewnym sensie czuje troche wypalenia i bardzo liczylam ze przerwa zawodowa na dziecko akurat pozwoli mi sie spelnic pryawtnie a zawodowo zrobic potem nowe otwarcie... ale jeszcze kilka lat temu pewnie szybciutko bym wrocila do pracy. jak bylam "na szczycie" i nakrecona zawodowo to bym czula ze musze pracowac mimo malego dziecka zeby czuc sie w pelni szczesliwa. rozumiem wiec oba podejscia... no i jest tez trzecie - ekonomiczne. czasami trzeba wracac szybko do pracy zeby jej nie stracic i wtedy nie ma wyboru.

najwazniejsze w tym wszystkim zeby (w miare mozliwosci) dobrze sie czuc ze swoja decyzja. moja przyjaciolka zajela sie wychowaniem 2 synow i przez kilka lat smecila wszystkim do okola jak to ona szuka pracy ale nie ma takiej odpowiedniedj dla niej i jak to ona czuje sie utrzymanka meza etc. a tak na serio nie musiala pracowac i dobrze jej bylo w domu z dziecmi tylko sie wstydzila przyznac bo my wszystkie pracowalysmy. mowilam jej nie raz ze chetnie sie z nia zamienie ale mi nie chciala wierzyc. po 9 latach przestala udawac ze szuka pracy i zyje spokojnie i szczesliwie i wreszcie przestala sie udreczac.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama

Kciuki zaciśnięte

Hejka musiałam sie zebrac w sobie zeby tutaj jeszcze napisać... Jak się czujecie? przepraszam nie czytałam waszych postów i nie jestem na bieżąco. Znacie juz plec swoich Dzieciatek? ja dwa tygodnie po zabiegu i juz nie moge doczekac sie w końcu tego okresu... Moze juz będziemy mogli sie postarac to juz niedługo... Trzymajcie sie cieplo. Zdrowka zycze dla Was i Waszych Dzieciatek
Witaj. Miło, że wpadłaś nas odwiedzić. Jak się psychicznie trzymasz?
Ja pierwszy okres po zabiegu dostałam po 6 tygodniach.
Kilka z nas już zna płeć i jak na razie przeważają chłopcy.

Do góry