Np. W lodziarni Limoni. Ja dzis jadłam cytrynę z mieta. Pyszne. Smaki sa naprawdę wydziwione ale pycha.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Np. W lodziarni Limoni. Ja dzis jadłam cytrynę z mieta. Pyszne. Smaki sa naprawdę wydziwione ale pycha.
Salatka owocowa pisalam Ci juz w innym poscie. Zycze Ci zebys jak najszybciej znowu nosila fasolka pod sercem.
Karolina super ze masz dobry wynik i synus jest zdrowy. Chcialas dziewczynke?
Gabinia trzyma kciuki zeby po amnio nie bylo komplikacji a dzidzisu byl zdrowy.
Agucha jak przygotowania do wielkiego dnia? Wszystki dopiete na ostatni guzik
Super! Gratulacje. Kamień z serca na pewnoDZIEWCZYNY!!!! właśnie ni stąd ni zowąd dostałam telefon z laboratorium dna!
Wyniki NIFTY!!!
ZDROWY CHŁOPIEC BĘDZIE <3 !!!
;( ;( ;( ;( tak się cieszę, pojęcia nie macie! <3
Super! Gratulacje. Kamień z serca na pewno
Jasne masz rację można również propagować poród lotosu i żyć zgodnie z naturą. Ja jednak wolę mieć zabezpieczenie dla dziecka.To się zastanów... czyja jest krew, którą po urodzeniu łożysko nadal pompuje przez pępowinę? Oczywiście, że pobierają ją dopiero po zaciśnięciu ale ta krew powinna trafić do dziecka - a jeśli się chce ją pobrać to nie może być mowy o późnym odpępnianiu. Gdzieś na fanpejdżu jakiegoś banku czytałam jak się bronili, że ewentualnie można z łożyska, ale nadal nie ma mowy o odpępnieniu późniejszym niż zdaje się 30-60sekund, bo prawie nic by w tym łożysku nie zostało. Po raz kolejny odsyłam do wyżej zamieszczonego filmiku, gdzie położna tłumaczy jak to działa. Z tego co czytałam z pępowiny można uzyskać ok 70ml krwi. Czy nie uważasz, że zdrowiej dla dziecka byłoby, gdyby go jej nie pozbawiono poprzez zbyt wczesne odpępnienie?
Sałatko, miło Cię czytać. Cieszę się, że masz to już za sobą. Obyś jak najszybciej zobaczyła 2 kreseczki