mamaNadii2
Fanka BB :)
ja już po usg 4 D.Dzidziol ma około 7 cm wszystko opisane w grudniówkach u lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaczego babcia nie szanuje Twojego zdania? nie moze tak robic, bo dziecko potem zglupiejeU mnie znowu kiepska noc. Mała się obudziła w środku nocy i koniecznie musiała z tatą przejść się po dworze i znaleźć jeża bo poprzedniego dnia takiego widziała. Nie wiem czy jej się przyśniło czy co, ale dopiero to ją uspokoiło. I faktycznie znaleźli tego jeża Jeszcze trochę pobuszowała a potem poszli spać ale od tej pory ja nie mogłam usnąć przez kilka godzin. Jestem niezbyt przytomna a po południu jakieś małe rodzinne spotkanie, kuzynka Asi ma jakiś występ czy coś a szczerze mówiąc bardzo mi się nie chce jechać, ale babcia dziecku już kilka razy zapowiadała, że dzisiaj się spotka z Martynką no i cóż... A upominałam ją, że ma tak nie mówić jeśli coś nie jest potwierdzone na 100%:/ teraz to jeszcze nie jest taki problem ale za kilka lat jeśli nie będzie szanować naszego zdania to będzie poważny problem.
no sie okaze na kolejnej wizycie a co na corcie sie nastawialas?Podobno było widać, ale ja na tych zdjęciach najczęściej nic nie widzę.... To może niech zostanie chłopczyk i niech zostanie bez niespodzianek
no sie okaze na kolejnej wizycie a co na corcie sie nastawialas?
ja czuje corcei naprawde jestem ciekawa czy mam racje, Tomek mysli, ze jest synekMoże nie tyle co nastawiała, ale jakoś tak czułam, ale jak jest chłopiec, to i tak cieszę się, a o mężu już nie wspomnę
Nie ogarniam Was, macie mega tempo produkcji postow Zanim dobrne do ostatniego, to albo telefon zadzwoni, albo klient wejdzie, albo ktos cos ode mnie chce i klops. Znow otwieram, a tam 3 strony do nadrobienia, a gdzie tu jeszcze cos naskorbac?
Bylam dzisiaj u poloznej, zapisalam sie na szkole rodzenia, przedyskutowalalysmy wyniki z krwi - wszystko dobrze. Sama polozna bardzo sympatyczna, balam sie na kogo trafie i z kim bede az do porodu, ale po wizycie jestem spokojniejsza i zadowolona.
Zaskoczylam sie mega pozytywnie jak zaprosila mnie na kozetke i posluchalismy serduszka <3 Po raz pierwszy mialam okazje je slyszec, no odlot totalny Jutro dopelnieniem bedzie wizyta z USG a pozniej 6 tygodni przerwy az do 1 sierpnia. Mam nadzieje, ze nie osiwieje
Dziewczyny zainteresowal mnie temat krwi pepowinowej, czy ktoras z Was myslala o tym, zeby ja do banku komorek macierzystych?