xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dzieki dziewczyny, jestescie kochane, ciesze sie ze mam w Was takie wsparcie [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zainteresowal mnie temat krwi pepowinowej, czy ktoras z Was myslala o tym, zeby ja do banku komorek macierzystych?
Ja na poczatku czulam corcie, ale teraz mi sie przestawilo Mialam sen 2 dni temu, ze bedzie chlopiec - mam nadzieje, ze jutro sie okaze czy proroczyja czuje corcei naprawde jestem ciekawa czy mam racje, Tomek mysli, ze jest synek
Ja musze sie zorientowac jak to w UK wyglada, bo od poloznej nie dostalam za wiele informacji, ale temat do rozpatrzenia koniecznie. Kto wie, co los przyniesie?Ja myślałam o banku komórek macierzystych, nawet niedaleko pracy mam punkt konsultacyjny, więc musimy w wolnej chwili się tam wybrać i dodatkowo porównać ceny w różnych instytucjach, bo z tego co patrzyłam na stronach to są bardzo różne.
IzuL na pewno nie dasz sie juz zbyc po tym co przeszlas. Trzymam kciuki za pomysle wiadomosci o miednicxkach .
Creativo a Ty co sie nie chwalisz ze panienka bedzie. To chyba pierwsza poteierdzona dxiewczyna
Madzia a Ty masz potwierdzonego chlopaszka? Sami chlopcy jak czytam czy mi jeden zostanie
my sie moze za dwa tygodnie dowiemy jaka plecJa na poczatku czulam corcie, ale teraz mi sie przestawilo Mialam sen 2 dni temu, ze bedzie chlopiec - mam nadzieje, ze jutro sie okaze czy proroczy
Ja musze sie zorientowac jak to w UK wyglada, bo od poloznej nie dostalam za wiele informacji, ale temat do rozpatrzenia koniecznie. Kto wie, co los przyniesie?
@bonusowa dziekuje, zalukam jak bede w domu
Wiem ze nie mozna ale jem czipsy laysy solone.. nie moglam sie oprzec [emoji23]