reklama
a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala listeDziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
koralinakato
Fanka BB :)
musisz jakos wytrzymac, do piatku blisko, trzymam kciuki by wszystko bylo w porzadku!!!
Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
Oby.. !
musisz myslec pozytywnie!Oby.. !
Antiope
Ale ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala liste
aaa ok to ja ją skopiuje dziekiAle ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.
Nonkatoja
bylo widac siusiaka?no to pewnie synus sie okaze znow potem
Podobno było widać, ale ja na tych zdjęciach najczęściej nic nie widzę.... To może niech zostanie chłopczyk i niech zostanie bez niespodzianek
reklama
Antiope
OkAntiope albo ja swoja usune a Ty sie tym zajmij, dzieki