reklama
a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala listeDziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
koralinakato
Fanka BB :)
musisz jakos wytrzymac, do piatku blisko, trzymam kciuki by wszystko bylo w porzadku!!!
Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
Oby..
musisz myslec pozytywnie!Oby..!
Antiope
Ale ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala liste![]()
aaa ok to ja ją skopiuje dziekiAle ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.
Nonkatoja
bylo widac siusiaka?no to pewnie synus sie okaze znow potem![]()
Podobno było widać, ale ja na tych zdjęciach najczęściej nic nie widzę.... To może niech zostanie chłopczyk i niech zostanie bez niespodzianek
reklama
Antiope
OkAntiope albo ja swoja usune a Ty sie tym zajmij, dzieki