reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!

Lux mozesz mnie dopisac ?

Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki

reklama
a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala liste :)
Ale ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.

Ale ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.
aaa ok to ja ją skopiuje dzieki

reklama
Do góry