reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
bo tak mysle jak se pomoc jak mnie te skurcze biora
mówił, że przy skurczach lepiej brać nospe ponieważ skurcze powodują niedotlenienie dziecka ... ja póki co miałam raz taką sytuację, że naprawdę się wystraszyłam, że coś jest nie tak na szczęście nospa pomogła a wieczorem już było w miarę ok ... ja jestem bardzo wrażliwa na to jak ktoś mnie wkurzy zaraz się to odbija na mnie a teraz jeszcze na dziecku

może musisz zmienić dietę ? ja od jakiegoś czasu jestem na chlebie pełnoziarnistym bo po prostu lepiej się po nim czuje no i nie mam problemów z zaparciami odkąd go jem zamiast normalnego pieczywa, no i odstawiłam napoje gazowane słodzone zwykła woda dodatkowo pije inkę która też działa na trawienie plus soki robione przeze mnie w domu albo jak mi się nie chce to kupuje jednodniowe i pije jeden dziennie ;)

mówił, że przy skurczach lepiej brać nospe ponieważ skurcze powodują niedotlenienie dziecka ... ja póki co miałam raz taką sytuację, że naprawdę się wystraszyłam, że coś jest nie tak na szczęście nospa pomogła a wieczorem już było w miarę ok ... ja jestem bardzo wrażliwa na to jak ktoś mnie wkurzy zaraz się to odbija na mnie a teraz jeszcze na dziecku

może musisz zmienić dietę ? ja od jakiegoś czasu jestem na chlebie pełnoziarnistym bo po prostu lepiej się po nim czuje no i nie mam problemów z zaparciami odkąd go jem zamiast normalnego pieczywa, no i odstawiłam napoje gazowane słodzone zwykła woda dodatkowo pije inkę która też działa na trawienie plus soki robione przeze mnie w domu albo jak mi się nie chce to kupuje jednodniowe i pije jeden dziennie ;)
chleb jem ylko ziarnisty, nie mam tych skurczy codziennie, ale jak juz sa to wstac nie moge, bol nie jest jakis silny, ale jest i powoduje dyskomfort i teraz sie martwie, dzis na szczescie nic nie bylo i normalnie wstalam rano

Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Jest srednio. Okazało sie ze moje dziecko ma cos jakby przegrode w worku owodniowym. Jakby bo to wyglada jak dwa worki owodniowe i dzidzia jest w obu. Mam skierowanie do kliniki na piatek i tam mają mi jeszcze raz dokładne usg zrobic. Są wyspecjalizowani w trudnych przypadkach. Nie wiemy co to jest dokladnie bo wyglada to doslownie jak drugi worek owodniowy i jakby to miały byc blizniaki ale drugiego dziecka nie widać. Lekarz sam nie wierzyl w to co widział. Mowil ze przez moment myslal ze tam jest dwojka. Szok szok szok. Nie wiem co ze sobą zrobic dzis. Zobaczymy co nam powiedza w piątek.

Pobrał jeszcze raz wymaz wyniki za tydzien a w razie wu msm tabletki dopochwowe antybekteryjne. Sprawdzał szyjkr jest dluga wszystko tam zamkniete plyn owodniowy tez w normie wiec to raczej są uplawy na bieliznie co czuje tak mokro.

Wkleiłam wam taki sam post co na innym forum pisalam ale nie mam sily cos innego wymyslic. Mam zalamke po prostubo caly czas cos innego sie dzieje :(

reklama
ja mam inny problem od dziś mam dziwny posmak w ustach ! nie wiem czy to ten słynny metaliczny czy jak ??? ktoś jeszcze z was tak ma ?

Do góry