reklama
kiedys z rodzicami co roku tam jezdzilam ladnie tam jest
creativo
Fanka BB :)
mi lekarz mówił, że nawet trzy razy mogę wziąć jeśli jest taka potrzeba pytałam go ostatnio o toile mozna brac na dobe nospy bedac w ciazy?
bo tak mysle jak se pomoc jak mnie te skurcze biorami lekarz mówił, że nawet trzy razy mogę wziąć jeśli jest taka potrzeba pytałam go ostatnio o to
noemi87
ile mozna brac na dobe nospy bedac w ciazy?
Mi lekarz kazał brać 3 razy dzienie po dwie tabletki (z powodu szyjki i bólów brzucha) ale nie biore tyle, bo to naprawde duzo, biore 3 razy po jednej..wiec jesli Cię boli, źle się czujesz to myslę, że spokojnie możesz sobie w ten sposób pomóc.
creativo
mówił, że przy skurczach lepiej brać nospe ponieważ skurcze powodują niedotlenienie dziecka ... ja póki co miałam raz taką sytuację, że naprawdę się wystraszyłam, że coś jest nie tak na szczęście nospa pomogła a wieczorem już było w miarę ok ... ja jestem bardzo wrażliwa na to jak ktoś mnie wkurzy zaraz się to odbija na mnie a teraz jeszcze na dzieckubo tak mysle jak se pomoc jak mnie te skurcze biora
może musisz zmienić dietę ? ja od jakiegoś czasu jestem na chlebie pełnoziarnistym bo po prostu lepiej się po nim czuje no i nie mam problemów z zaparciami odkąd go jem zamiast normalnego pieczywa, no i odstawiłam napoje gazowane słodzone zwykła woda dodatkowo pije inkę która też działa na trawienie plus soki robione przeze mnie w domu albo jak mi się nie chce to kupuje jednodniowe i pije jeden dziennie
chleb jem ylko ziarnisty, nie mam tych skurczy codziennie, ale jak juz sa to wstac nie moge, bol nie jest jakis silny, ale jest i powoduje dyskomfort i teraz sie martwie, dzis na szczescie nic nie bylo i normalnie wstalam ranomówił, że przy skurczach lepiej brać nospe ponieważ skurcze powodują niedotlenienie dziecka ... ja póki co miałam raz taką sytuację, że naprawdę się wystraszyłam, że coś jest nie tak na szczęście nospa pomogła a wieczorem już było w miarę ok ... ja jestem bardzo wrażliwa na to jak ktoś mnie wkurzy zaraz się to odbija na mnie a teraz jeszcze na dziecku
może musisz zmienić dietę ? ja od jakiegoś czasu jestem na chlebie pełnoziarnistym bo po prostu lepiej się po nim czuje no i nie mam problemów z zaparciami odkąd go jem zamiast normalnego pieczywa, no i odstawiłam napoje gazowane słodzone zwykła woda dodatkowo pije inkę która też działa na trawienie plus soki robione przeze mnie w domu albo jak mi się nie chce to kupuje jednodniowe i pije jeden dziennie
aneta_ck
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Jest srednio. Okazało sie ze moje dziecko ma cos jakby przegrode w worku owodniowym. Jakby bo to wyglada jak dwa worki owodniowe i dzidzia jest w obu. Mam skierowanie do kliniki na piatek i tam mają mi jeszcze raz dokładne usg zrobic. Są wyspecjalizowani w trudnych przypadkach. Nie wiemy co to jest dokladnie bo wyglada to doslownie jak drugi worek owodniowy i jakby to miały byc blizniaki ale drugiego dziecka nie widać. Lekarz sam nie wierzyl w to co widział. Mowil ze przez moment myslal ze tam jest dwojka. Szok szok szok. Nie wiem co ze sobą zrobic dzis. Zobaczymy co nam powiedza w piątek.
Pobrał jeszcze raz wymaz wyniki za tydzien a w razie wu msm tabletki dopochwowe antybekteryjne. Sprawdzał szyjkr jest dluga wszystko tam zamkniete plyn owodniowy tez w normie wiec to raczej są uplawy na bieliznie co czuje tak mokro.
Pobrał jeszcze raz wymaz wyniki za tydzien a w razie wu msm tabletki dopochwowe antybekteryjne. Sprawdzał szyjkr jest dluga wszystko tam zamkniete plyn owodniowy tez w normie wiec to raczej są uplawy na bieliznie co czuje tak mokro.
reklama