reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja mam nadzieje ze bedzie juz cos widac. Jak bylam na prenatalnych z druga corka to tez byl 14 tydzien i bylo ze dziewczynka. Z Olivka troche pozniej sie dowiedzialam, bo prenatalna mialam wczesniej, cos kolo 12 i nie bylo widac, za to na nastepnej wizycie juz byla "brzoskwinka" jak to ladnie lekarz okreslil [emoji6] to zalezy od wielkosci dziecka, od ulozenia, itd. Jak sie dzis uda to super a jak sie na nas wypnie maluch to trudno, dowiemy sie przed wczasami w polowie lipca bo musze wtedy isc na wizyte upewnic sie czy wszystko ok przed wyjazdem bo bym oszalala przez 2 tygodnie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

W drugiej ciąży miałam sugerowanego przez gin chłopca. Dlatego potem zaczelam czytac czy to możliwe ze siusiak znikną i wglabialam sie w ta teorie nuba. No jednak to możliwe. Z reszta na forum marxowym byly jeszcze dwie pomylki. U jednej dziewczyny to juz Meksyk autentyko co wizytę miała raz "Lenke z parowka" jak to pisala raz bez. I to serio aż dziwne bylo nawet przed samym porodem muala usg i oczywiście urodziła odwrotnie niż jej na tym usg powiedzieli.

Ja teraz będę w 17 tc ciąży na usg .Kednak czekać do polowkowego za dlugo a to ostatnia moja ciaza. Mam nadzieje ze mlode będzie chciało sievpokazac. Ja nic nie miałam ze ginekolog zasugerowane na genetycznym.
Oj zdarzają się pomyłki. Ja sama jestem tego przykładem [emoji23]
Mój najstarszy syn Patryk nie dość że był przez całą ciążę Wiktoria u dwóch lekarzy bo chodziłam do dwóch [emoji23] to 20 min przez cc nadal był Wiktoria potwierdzona przez kolejnego trzeciego ginekologa [emoji16].
Nikt nie chciał wierzyć po wyciągnięcie z brzucha że Wiktorii urosły jajka [emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

reklama
Do góry