reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja mam nadzieje ze bedzie juz cos widac. Jak bylam na prenatalnych z druga corka to tez byl 14 tydzien i bylo ze dziewczynka. Z Olivka troche pozniej sie dowiedzialam, bo prenatalna mialam wczesniej, cos kolo 12 i nie bylo widac, za to na nastepnej wizycie juz byla "brzoskwinka" jak to ladnie lekarz okreslil [emoji6] to zalezy od wielkosci dziecka, od ulozenia, itd. Jak sie dzis uda to super a jak sie na nas wypnie maluch to trudno, dowiemy sie przed wczasami w polowie lipca bo musze wtedy isc na wizyte upewnic sie czy wszystko ok przed wyjazdem bo bym oszalala przez 2 tygodnie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

W drugiej ciąży miałam sugerowanego przez gin chłopca. Dlatego potem zaczelam czytac czy to możliwe ze siusiak znikną i wglabialam sie w ta teorie nuba. No jednak to możliwe. Z reszta na forum marxowym byly jeszcze dwie pomylki. U jednej dziewczyny to juz Meksyk autentyko co wizytę miała raz "Lenke z parowka" jak to pisala raz bez. I to serio aż dziwne bylo nawet przed samym porodem muala usg i oczywiście urodziła odwrotnie niż jej na tym usg powiedzieli.

Ja teraz będę w 17 tc ciąży na usg .Kednak czekać do polowkowego za dlugo a to ostatnia moja ciaza. Mam nadzieje ze mlode będzie chciało sievpokazac. Ja nic nie miałam ze ginekolog zasugerowane na genetycznym.
Oj zdarzają się pomyłki. Ja sama jestem tego przykładem [emoji23]
Mój najstarszy syn Patryk nie dość że był przez całą ciążę Wiktoria u dwóch lekarzy bo chodziłam do dwóch [emoji23] to 20 min przez cc nadal był Wiktoria potwierdzona przez kolejnego trzeciego ginekologa [emoji16].
Nikt nie chciał wierzyć po wyciągnięcie z brzucha że Wiktorii urosły jajka [emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

reklama
Do góry