Ja bym chciala urodzic sn ale jesli lekarz powie, ze dla dobra mojego i dziecka trzeba zrobic cc to zgodze sie bez upierania bo dla mnie najwazniejsze jest zeby wszystko dobrze sie skonczylo. Zawsze balam sie porodu do tego stopnia, ze cale zycie powtarzalam, ze nigdy nie bede miec dzieci !
Czarownica ja sobie pomyslalam, ze skoro mialam takie mocne bole okresowe w wieku nastoletnim i dalam rade bez ketonalu to i sn wytrzymam ! Czasami nie bylam w stanie isc do szkoly mialam takie bole, ze az wymiotowalam i latalam na kibelek !
Ostatnio myslalam o zzo ale jak tak was czytam to mysle sobie, ze chyba jednak sie nie zdecyduje ... poprosze o gaz rozweselajacy w ogole marzy mi sie porod w wodzie ale u nas w miescie to graniczy z cudem w domu nie mam jak rodzic no chyba, ze w domu moich rodzicow haha
Marzy mi sie porod rodzinny najlepiej w wodzie i najlepiej w domu narodzin nienawidze szpitali i lekarzy ale dla mnie to awykonalne ... nie bede jechac 200km na porod a lewatywe zrobie sobie sama w domu i tyle coz to za problem jak sie skurcze zaczna po prostu kupie sobie zestaw do lewatywy i tyle
A i mam w planach nie jechac od razu do szpitala jak tylko sie zacznie a troszke sobie odczekam.
Zapisalam sie wczoraj do szkoly rodzenia ale nie wiem czy beda mieli miejsca czekam na tel od nich bo formularz wypelnilam internetowo mam nadzieje, ze szkola rodzenia pomoze mi tez przygotowac sie psychicznie do samego porodu.
Napisane na LG-D315 w aplikacji
Forum BabyBoom