reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux sto lat ! Chyba sobie nie wypijesz hihi ja 22 czerwca koncze 30 tez nici z imprezy ale to najmniej wazne [emoji16]

Karelka bedzie dobrze nie martw sie na zapas lepiej isc do szpitala 10razy niz o raz za pozno ...
Ja to samo mialam w sobote przez skladanie mebli ale na szczescie nospa pomogla ... lekarz mnie opierdzielil.wczoraj, ze nastepnym razem jak tak bedzie to mam sie do niego zglosic niezwlocznie !

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie ja idę do szpitala tylko pisanka... Ale masz racje lepiej dmuchać na zimne :) w szpitalu bezpieczniej jak coś się dzieje...

reklama
Link do: Leśne przedszkola - bez murów, z otwarciem na naturę szkoda że tak rzadko spotykane w PL, ale jest ich coraz więcej.
Super koncepcja. No i koło Krakowa jest coś takiego. Tylko to aż 20 km. Nie bardzo sobie wyobrażam odwożenie dziecka codziennie taki kawał drogi, zwłaszcza, że to całkowicie w przeciwną stronę niż praca D, a ja jak się urodzi maleństwo też nie będę za bardzo mobilna. Ale sam pomysł fajny, zwłaszcza, że ja jestem nadopiekuńcza i takie przedszkole to by była fajna przeciwwaga dla moich tendencji (zdaję sobie sprawę z tego jakie mam skłonności, wiem, że niekoniecznie działają na rzecz dziecka; próbuję z tym walczyć, ale mi nie wychodzi)

Hej ja dzisiaj idę do szpitala. Mam skierowanie wczoraj miałam wizytę bolał mnie kręgosłup i brzuch. Miałam.twarda macice.W niedzie sprzątalam kilka h i teraz mam :( mam skierowanie czekam tylko na jakieś.wolne miejsce. :/
Oj zdrówka. Na pewno będzie dobrze, tylko więcej się tak nie forsuj. Odpoczywaj póki możesz.

dziewczyny jestem w szoku, skonczylam dzis 32 lata!!!!!!!!
Sto lat! :happy:

Co robicie dzis na obiad? :) ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu :)
Ja też nie mam żadnego pomysłu, zwłaszcza, że musi być to coś co może zjeść mój mały i równocześnie coś co lubi i chętnie zje. Myślałam o jakimś risotto. Ma ktoś jakiś fajny przepis na risotto?

Super koncepcja. No i koło Krakowa jest coś takiego. Tylko to aż 20 km. Nie bardzo sobie wyobrażam odwożenie dziecka codziennie taki kawał drogi, zwłaszcza, że to całkowicie w przeciwną stronę niż praca D, a ja jak się urodzi maleństwo też nie będę za bardzo mobilna. Ale sam pomysł fajny, zwłaszcza, że ja jestem nadopiekuńcza i takie przedszkole to by była fajna przeciwwaga dla moich tendencji (zdaję sobie sprawę z tego jakie mam skłonności, wiem, że niekoniecznie działają na rzecz dziecka; próbuję z tym walczyć, ale mi nie wychodzi)

Oj zdrówka. Na pewno będzie dobrze, tylko więcej się tak nie forsuj. Odpoczywaj póki możesz.

Sto lat! :happy:

Ja też nie mam żadnego pomysłu, zwłaszcza, że musi być to coś co może zjeść mój mały i równocześnie coś co lubi i chętnie zje. Myślałam o jakimś risotto. Ma ktoś jakiś fajny przepis na risotto?
Jak poczekasz dwie godziny to moge ci foto z ksiazki amny ciesielskiej wysłać z przepisem. Teraz niestety jestem na miescie bo diabetologa musze zaliczyc jak co dwa tyg.

reklama
Do góry